Gezondheidszorg   

Created by :

Justine Muraccioli

Location:

Amsterdam, Pays-Bas

Mijn lichaam, mijn keuze - Mijn lichaam, mijn keuze

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is de helft van de abortussen in de wereld elk jaar onveilig en een derde zelfs onveilig, waardoor het leven van miljoenen vrouwen in gevaar komt.

Sinds 1999 streeft de Nederlandse vereniging Women on Waves ernaar om reproductieve gezondheidsdiensten, met name niet-chirurgische abortusdiensten, te verlenen aan vrouwen uit landen met restrictieve abortuswetten. De vereniging biedt ook andere diensten aan zoals toegang tot anticonceptie, individuele consulten en workshops over seksualiteit en de risico's van ongewenste zwangerschap.

Het is voor mij essentieel dat elke vrouw kan genieten van haar meest fundamentele recht, fysieke en mentale autonomie. Dit recht werd in sommige landen moeilijk gewonnen en wordt nog steeds bedreigd of zal nog worden gewonnen. Vrouwen zijn mensen en moeten de KEUZE hebben om zelf te beslissen.

https://www.womenonwaves.org/fr/


Elke vrouw moet een keuze hebben. Haar lichaam is van haar en alleen van haar. Wereldwijd is 48% van de abortussen onveilig en 1/3 onveilig. Women on waves biedt onderwijs, opleiding en gezondheidsdiensten zoals medische abortus aan vrouwen uit landen met de meest restrictieve wetten.
€ 775 of € 500
155% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anaïs 10 months ago Joyeux anniversaire !
€100
Lisa 10 months ago
€25
Edith Jean 10 months ago Bravo pour ton engagement. Mille bisous
€150
Helene a year ago
€25
Anaïs 10 months ago Joyeux anniversaire !
€100
Lisa 10 months ago
€25
Edith Jean 10 months ago Bravo pour ton engagement. Mille bisous
€150
Helene a year ago
€25