Wens   

Aangemaakt door :

Marc-Philipp Hussing

Locatie:

Dubai, United Arab Emirates

Facebook-link: https://www.facebook.com/letsrideacrossusa

YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=w-zdy5KtC2M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2AhlMUNuhrwFRrt4cOqlt9o0du_yGW4eGsOj4uCVimqHBxvrlF_j3MT_4Geachte potentiële donateur,


Toen ik in 2014 op mijn fiets reed, was ik de gelukkigste in mijn leven die ik ooit ben geweest. Ik ontmoette ongelooflijk mooie mensen onderweg.

De vorige keer heb ik de reis alleen via Facebook gedocumenteerd, maar deze keer ben ik van plan alle sociale media-tools te gebruiken om een andere kant van de VS en de mensen te laten zien, dan wordt er door de media getoond. Ik wil laten zien hoe liefdevolle, vriendelijke en ondersteunende mensen kunnen zijn. Ik heb het gevoel dat dit tegenwoordig meer dan ooit nodig is.


Ik ben van plan om opnieuw te rijden voor de ziekte van Wounded Warrior en Michael J. Fox Parkinson, geld in te zamelen via fondsenwerving, en onderweg van degenen die het zich kunnen veroorloven. De 2500 euro zijn bedoeld voor de vlucht evenals de benodigde fiets en uitrusting.


Ik dank u bij voorbaat voor het lezen en hoop op uw steun.


Vriendelijke groeten,


Marc Hussing


In 2014 reed ik met mijn fiets van Downtown Manhattan 17e, New York helemaal naar Panama City Beach, Florida voor Wounded Warriors en Michael J. Fox Parkinsons. Mijn plan was om helemaal naar LA te gaan, maar ik werd te eigenwijs en geraakt door een auto. Ik werd gedwongen om de reis te beëindigen. Nu ben ik voorbestemd om het af te maken, voor hetzelfde goede doel weer
€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.