Created by :

Run4Usher

Location:

Chaam, Nederland

MOVE4JACKSON 2020

Motivation

Geen Team Jackson aan de start van de Zevenheuvelenloop. Voor het eerst in 5 jaar. Maar Covid-19 houdt mij niet tegen. Ik loop beide afstanden thuis, 7km op 14 nov en 15km op 15 nov. Ik kom in actie voor Stichting Ushersyndroom, ik kom in actie voor Jackson. Steun je mij en het onderzoek naar een behandeling?


Al 4 jaar lopen we met Team Jackson mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen om geld in te zamelen voor Stichting Ushersyndroom. Dit jaar is alles anders. Covid-19 doet de wereld stilstaan. Ook het werven van fondsen is moeilijker dan ooit, een behandeling lijkt verder weg maar de urgentie blijft. Zonder behandeling verliest Jackson zijn zicht, iedere dag een beetje meer.


Daarom loop ik in het weekend van de Zevenheuvelenloop, niet in Nijmegen maar gewoon thuis in de prachtige Chaamse bossen, mijn kilometers voor Stichting Ushersyndroom. Samen met nog een heleboel andere mensen kom ik in het weekend van 14 en 15 november in actie voor Usher. Het is nodig.


Je donatie komt ten goede aan onderzoek naar een behandeling van Ushersyndroom type 1B, het type dat Jackson heeft.

14 en 15 november staan in het teken van MOVE4USHER. Laat je sponsoren voor een sportieve inspanning die jij dat weekend levert en zamel zo geld in voor Stichting Ushersyndroom. Doneer direct via de knop DONEER of registreer je eigen actie via VERBIND. Je kan je eigen donatiepagina dan gemakkelijk delen met anderen.

Doof èn blind worden, dat proces willen we graag stoppen! Een behandeling voor Usher syndroom is er nog niet, geld is en blijft nodig om onderzoek te kunnen doen. En ondanks dat de Covid-19 situatie ons beperkingen oplegt, biedt het ons ook mogelijkheden. We zullen niet zoals vorige jaren met een Run4usher team aan de start staan in Nijmegen. Maar we gaan er in het weekend van 14 en 15 november alles aan doen om toch een mooi bedrag in te zamelen voor Stichting Ushersyndroom.


Zaterdag 14 en zondag 15 november staan in het teken van Move4Usher. Een groot team, bestaande uit mensen met het Ushersyndroom, hun loopbuddy’s, familieleden, vrienden en anderen die begaan zijn met het Ushersyndroom, komen dit weekend in actie voor Usher. Doelstelling van het team is om de bekendheid van het Ushersyndroom te vergroten en geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek om het proces van doof en blind worden te stoppen. Het Move4Usher team laat zich sponsoren voor hun fysieke inspanningen die zij dit weekend leveren. Er wordt op zaterdagavond 14 november 7 km in het donker gerend en op zondagmiddag 15 november 15 km. Maar er zijn ook teamleden die dat weekend in hun eigen buurt gaan hardlopen, wandelen, fietsen, roeien of zwemmen, alle sporten zijn toegestaan. Of wat dacht je van je wekelijkse voetbal-, hockey-, tennis-, of volleybalwedstrijd?


Wil je het Move4Usher-team steunen? Doneer dan direct via de knop DONEER. Wil je zelf je eigen actie registreren en je vrienden en familie vragen om een donatie, klik dan op VERBIND. Je kan je donatiepagina dan ook heel gemakkelijk delen via al je sociale kanalen. Alle donaties, groot en klein, zijn van harte welkom. We hopen op een mooie opbrengst die ons weer een stap dichter brengt bij een behandeling voor Usher syndroom.


Bedankt voor je bijdrage en inzet!


Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren via run4usher@ushersyndroom.nl


Team Move4Usher
€ 2.539 of € 500
507.8% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Fien a month ago Bedankt voor het logeren! Dikke kus van Fien
€10
Anonymous 5 months ago
€50
Ronde tafel 195 taxandria 6 months ago
€250
Marianne en Chris 6 months ago You did it Caroline!!! Goed zo!
€25
Fien a month ago Bedankt voor het logeren! Dikke kus van Fien
€10
Anonymous 5 months ago
€50
Ronde tafel 195 taxandria 6 months ago
€250
Marianne en Chris 6 months ago You did it Caroline!!! Goed zo!
€25