Evenement   

Created by :

Gouda Roze

Location:

Gouda, Nederland

Miss Travestie Groene Hart 2020

Zaterdag 20 juni 2020 organiseert Gouda Roze de 3e editie van MTGH. Door het wegvallen van de Oranjefonds collecte en afwijzing in subsidie van de gemeente Gouda zijn we op zoek naar € 750,- om de verkiezing door te kunnen laten gaan.

Zaterdag 20 juni 2020 gaan we op zoek naar de derde Miss Travestie Groene Hart. Wie volgt Tipsy Patrón op?


Zaterdag 20 juni 2020 organiseert Gouda Roze de 3e editie van MTGH. Deze editie vanuit een nieuwe locatie, we gaan verhuizen naar Step by Step Gouda in het hart van de stad. Inschrijven kan nu via info@goudaroze.nl. Plaats jij je voor de grote finale van Miss Travestie Holland 2020?


Deur open: 20.00 uur

Aanvang: 20.30 uur


Gouda Roze is een belangenvereniging zonder winstoogmerk en draait op vrijwilligers. Daarnaast krijgt Gouda Roze geen (vaste gemeentelijke) subsidies en werken wij met giften en daar waar mogelijk met projectaanvragen mbt sponsoring.


Elk jaar organiseerde het OranjeFonds een landelijke deur-tot-deur collecte. Met deze collecte haalde Gouda Roze jaarlijks € 1200,- op, een substantieel onderdeel van onze jaarbegroting. Helaas heeft het OranjeFonds eind 2019 laten weten dat zij in 2020 geen landelijke collecte organiseren. Hierdoor lopen wij een behoorlijk groot deel van ons jaarbudget mis.


Om dit gat op te vangen hebben wij voor de organisatie van MTGH 2020 een (gedeeltelijke) projectaanvraag gedaan bij GoudaPot. Deze aanvraag is afgewezen door anonieme beoordelaars van GoudaPot met het volgende argument: "Goudapot moet jullie aanvraag voor deze dragqueenverkiezing afwijzen omdat het onvoldoende voldoet aan onze criteria voor toekenning. Deze activiteit is vooral gericht op de eigen achterban, dit is vooral een feest 'in eigen kring'. Het is niet speciaal 'goed voor Gouda'." De Stichting GoudApot is geen bestuursorgaan in de zin van de Algemene Wet Bestuursrecht en daarom is er geen bezwaar mogelijk n.a.v. het besluit.


Hier vinden wij uiteraard iets van, echter zullen wij vanuit professioneel oogpunt onze mening niet openbaar uiten.

Doordat onze aanvraag is afgewezen hebben wij een tekort van € 750,- op onze begroting voor Miss Travestie Groene Hart 2020. (Kosten die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld zaal/personeel, jury, presentatie, licht/geluid, podium, marketing, prijzenpot etc.) Omdat onze organisatie draait op vrijwilligers, kunnen wij geen enkel financieel risico nemen en hebben wij moeten besluiten de 2020 editie (voorlopig) te annuleren. We hopen de verkiezing alsnog door te kunnen laten gaan door het streefbedrag binnen te halen.

€ 0 of € 750
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.