Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Miriam Poldervaart

Locatie:

, Indonesië

Deze zomer ga ik samen met 12 jongeren naar Java en Bali om daar vrijwilligerswerk te doen onder de bevolking van Malang

Hoi, ik ben Miriam, 17 jaar. Deze zomer ga ik 2 weken met Vrijwillig Wereldwijd naar Java en Bali. Op Java ga ik aan de slag in een traditionele community waar ik sport- en spelactiviteiten zal organiseren voor de lokale kinderen. Daarnaast ga ik vrijwilligerswerk doen in een opvanghuis voor arme families. De ouders gaan overdag aan het werk om geld te verdienen terwijl de kinderen verblijven in het opvanghuis zodat ze niet worden blootgesteld aan risico’s als bijvoorbeeld misbruik en criminaliteit. Ik ga ook maaltijden koken en uitdelen aan kansarme mensen die langs het spoor van Malang leven en nauwelijks zicht hebben op betere toekomst.De tweede week ga ik vakantie houden en genieten van de wonderschone natuur van Indonesië. 


Ik heb je hulp nodig! De reis kost € 3.000,-. Zelf draag ik € 2.000 bij aan de reis. Zou je mij willen steunen en daarmee de mensen van Malang. Als 20 mensen mij met € 50 euro steunen, dan ben ik er.


Alvast bedankt!


Miriam

€ 690 van € 1.000
69% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.