Wens   

Aangemaakt door :

Karin

Locatie:

Brussel, België

Ik ben Karin uit Brussel en sinds meer dan 15 jaar besmet met een tekenbeet. De Lyme symptomen begonnen vrij snel maar niemand wist wat ik had.

Ik ben Karin en sinds meer dan 15 jaar besmet door een tekenbeet. De Lyme symptomen begonnen vrij snel maar niemand wist wat ik had. Ik kreeg daarboven op nog een paar intense infecties van Chlamidia. Pfeiffer ,Mycoplasma en Ebstan Barr.


Momenteel heb ik ook de ziekte van Hashimoto hierdoor opgelopen wat betekend dat ik een traag werkende schildklier heb. Mijn linker oor is door de ziekte van Lyme ook reeds doof geworden.

Mijn dagelijkse neuropathische brandende tintelende symptomen in benen en armen nemen mijn laatste spierkracht weg. En zienderogen word mijn lichaam inwendig langs alle kanten aangevallen door deze zeer agressieve spirocheten die in mijn hele lichaam huizen en zich ook weten te verstoppen in beenderen en hersenen. Het is een dagelijkse strijd.

Zij veroorzaken immens veel giftige stoffen en schade in mijn lichaam. En zo heeft mijn immuum systeem niet meer de kracht om te herstellen en om deze zware herxheimers reacties of giftige stoffen die bij elke korte Lyme behandelingen ook vrij komen weg te werken. Ik lig 6 a 8 uren per dag neer.

Ik eet zelf liggend. Veel praten of lezen of nog een uurtje per dag proberen te werken met de telefoon of laptop slorpt het beetje energie dat ik heb volledig op. Kan gelukkig nog elke ochtend kort buiten en even erna begeeft mijn lichaam het. Lang staan en lopen lukt steeds minder. Ik kijk niet lijdzaam toe hoe deze ziekte mijn lichaam aanvalt maar ben geestelijk gelukkig vooral positief ingesteld en kijk steeds vooruit. Ik ben zo strijdvaardig en bewandelde al zoveel genezingspaden maar helaas zonder enig resultaat.

Ik ben zelf tot in de U.S.A geweest jaren geleden. Heb ook veel behandelingen in Nederland, Luxemburg en België gedaan maar steeds was mijn lichaam bij elke behandeling te uitgeput om de giftige stoffen af te voeren.Momenteel zijn er meer doeltreffende behandelingen aanwezig dan jaren geleden. Dat is positief. Omdat de schade in mijn lichaam steeds toeneemt wil ik jullie hulp vragen om weer een behandeling te kunnen starten maar vooral om te revalideren met de nodige ondersteunende middelen die heel veel geld kosten.

Jaren hebben vele medische onderzoeken...dure behandelingen en ondersteunende middelen mij hopen geld gekost zodat ik momenteel een nieuwe behandeling niet meer kan bekostigen en ik gun mij nog zoveel moois in dit leven. Ik moet snel iets ondernemen.

Ik wil niet dat mijn hele lichaam overgenomen word door deze verschrikkelijke ziekte en wil zeker niet in een rolstoel belanden zoals vele andere lotgenoten met de ziekte van Lyme. En omdat ik zo erg blij in het leven sta en beschik over een hele positieve geestelijke energie en ingesteldheid hoop ik op jullie steun zodat deze mij de kans op genezing kan geven. Deze invaliderende ziekte mag ik niet volledig de baas laten worden.
Warme knuffel van Karin en Wannes mijn katje,huisgenootje en beste vriendje.

€ 260 van € 7.500
3.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.