Mijn paard is overleden, oplichters maakte mij daarna €10.000 lichter en willen nu ook mijn huidige paard terug. hulp nodig!!

Mijn paard is overleden, oplichters maakte mij daarna €10.000 lichter en willen nu ook mijn huidige paard terug. hulp nodig!!

Maatschappij

Created by :

Lisette van Schaik

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 4.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op 13 juli dit jaar is mijn paard overleden. Ik had hem 14 jaar. Ik was heel verdrietig en zocht gelijk een nieuw vriendje om dit gat te vullen. Mijn eerste paard werd afgekeurd, iets wat de fokker wist maar verzweeg. Een domper en nog maar het begin van alle ellende die nog moest komen. Mijn tweede keus leek goed te gaan tot hij onder het zadel kwam. Het paard werd gevaarlijk en begon te bokken en staken. Ik vroeg de fokker om hem terug te nemen. Hij weigerde dit. Omdat ik niet meer op hem durfde te rijden heb ik het paard aan een handelaar aangeboden. Daar vond ik mijn huidige paard. Door alle ellende wilde ik het paard eerst laten keuren. Wat ook goed ging dacht ik. Helaas heeft de handelaar het rapport vervalst en zit ik alsnog met een paard met een afwijking in beiden achterbenen. Ik heb besloten dit paard te houden maar de handelaar wil hem nu terug hebben omdat mijn tweede paard zou weven... Advocaat erop gezet wat veel geld koste. Hij heeft dus juridisch gelijk en kan mijn paard omruilen. De handelaar wil geld, iets wat wij niet meer hebben na alle tegenslagen. We hadden €10.000 gespaard en het is weg.... Wat ik zo erg vind is dat iedereen heeft geprofiteerd van mijn verdriet en de dood van mijn paard: zadelmaker, fokker en zelfs een dierenarts. Dit is mijn laatste hoop om mijn nieuwe maatje te mogen houden. Help me om hem mijn paard te maken. Wij zijn blut en gebroken.