Gezondheidszorg   

Created by :

Mary Carmen Salmon

Location:

, Perú

Help Gezondheid Miguel Marin

Hoi!


Velen zullen Miguel ontmoeten, een dierenliefhebber en toegewijde echtgenoot, toegewijd in elk aspect van zijn leven, een ongelooflijk persoon en geliefd bij velen.<h3>
</h3><h3> Het vreselijke syndroom van Guillain-Barré</h3>


Helaas werd hij 5 jaar geleden ziek, waardoor hij gedurende 1 maand in het ziekenhuis werd opgenomen in een kliniek waar ze talloze tests, analyses en culturen deden, die geen beknopte resultaten opleverden.


Na vele raadplegingen en bezoeken van artsen van verschillende specialismen ontdekte een neuroloog het vreselijke Guillain-Barré-syndroom, waarbij hij zijn zenuwstelsel en motoriek aantastte.


Het herstel verliep traag, pijnlijk en vooral duur, na 1 jaar herstel slaagde hij erin om 90% van zijn motorische functies te herstellen, waardoor hij een aantal sequels achterliet die hij voor altijd zal hebben.


<h3> Miguel werd naar een noodgeval gebracht</h3>


Vandaag 31 augustus 2020, na een zeer sterke lage rugpijn en hoge koorts gedurende 15 dagen, werd hij van het ene moment op het andere lethargisch, verloor zijn evenwicht, niet in staat om op te staan en te lopen, in de vroege ochtend was hij los van de wereld, incoherenties spreken, niet weten waar hij was en niet in staat zijn om te reageren op enige stimulans of poging tot communicatie van zijn familie.


Hierna werd hij naar de eerste hulp gebracht en opgenomen, waarbij hij een algemene ontsteking diagnosticeerde, die ook de hersenen aantastte, wachtend op nog meer nieuws.


<h3> Hulp voor Miguel</h3>


We vragen hulp voor zijn herstel en de uitgebreide therapieën die hem te wachten staan, aangezien hij de kostwinner van zijn gezin was en ze geen verzekering hebben die dit kan dekken.


Alle hulp klopt.


Heel erg bedankt van je familie.


Je zou me heel blij maken als je de knop [Bijdragen door delen] zou gebruiken om mijn project te delen!Hulp voor Miguel We vragen hulp voor zijn herstel en de uitgebreide therapieën die hem te wachten staan, aangezien hij de kostwinner van zijn gezin was en ze geen verzekering hebben die dit kan dekken. Alle hulp klopt. Heel erg bedankt van je familie.
€ 0 of € 3.250
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.