Noodhulp   

Created by :

anita de jonge

Location:

Sommelsdijk, Nederland

mevrouw anita de jonge

ik ben een dame die geld wil inzamelen voor mijn ex ingezet en op straat leeft en vannacht in een dierenasiel heeft geslapen en alleen droog brood heeft. en met zijn hand zit. die kan hij niet meer bewegen en nooit meer werken en ik heb hem al mijn geld gegeven en sta nu rood. wie helpt hem in turkije.

Hallo allemaal,


Ik ben anita de jonge en getrouwd geweest met gokhan aslan half turk en half joegoslavisch. en getrouwd in 2005 in turkije voor de turkse wet en in 2015 gescheiden van hem. Ik wilde van hem scheiden omdat hij elke keer naar turkije ging en zijn moeder zat. die is overleden aan borstkanker en zijn vader aan longkanker en zijn zus heeft zelfmoord gepleegd en had een kind busra dat van haluk is en zijn zus is van hem gescheiden en met toeran getrouwd. en haluk en toeran zijn allebei de gevangenis ingegaan en nu vrijgekomen. gokhan aslan heeft een ongeluk op zijn werk gehad en kan zijn hand niet meer gebruiken en niet meer werken en krijgt geen vergoeding van zijn baas en liet hem zwart werken en krijg geen geld van hem. ik jeb hem al mijn geld gegeven en sta nu heel veel rood en heb zijn operaties betaald. en ik denk dat hij biseksueel is en er kwamen steeds mannen op af in turkije. daar zitten heel veel homos. wie helpt hem. hij slaapt nu op straat en is uit zijn huis gezet. ik kan het niet meer betalen hij heeft een grote schuld aan mij van eruo 15000,--. wie helpt hem alsjeblieft anders gaat hij dood. hij heeft geen geld meer. als jullie ruo 50 betalen maak ik het naar hem over.

€ 25 of € 50
50% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

anita a year ago ik wil zelf op mijn bankrekening de bedragen gestort krijgen en overmaken aan mijn ex. en heb net euro 25 gedoneerd. en wil een bewijs van jullie hebben dat jullie geld overmaken met western union.
€25
anita a year ago ik wil zelf op mijn bankrekening de bedragen gestort krijgen en overmaken aan mijn ex. en heb net euro 25 gedoneerd. en wil een bewijs van jullie hebben dat jullie geld overmaken met western union.
€25