Meubilair

Veel staan = Veel zitten

Maatschappij

Created by :

Stichting beheer het Klokhuis

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 1.800
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De hoofddoelstelling van wijkvereniging 'Het Klokhuis' is het in stand houden van het wijkcentrum voor activiteiten van versterking van sociale samenhang in de wijk randenbroek-Schuilenburg in Amersfoort. We gaan nu het vierde jaar in, het bezoekersaantal is gestegen tot 50.000 op jaarbasis. We kunnen door, maar niet zonder uw steun. Als vrijwilliger of financieel,  het kan beide. In het klokhuis werken alleen maar vrijwilligers en stagiaires. Het Klokhuis is het middelpunt van de wijk.  Bewoners, welzijn en Het Klokhuis komen hier samen om ervoor te zorgen dat het leven in de wijk aangenamer word. Omdat wij willen dat de ouderen het hier zo aangenaam  mogelijk hebben, en een van de redenen hiertoe is dat zij hier een goede dagbesteding hebben, is het nodig voor de ouderen om rustig te kunnen zitten. De stoelen die wij nu hebben zijn niet meer in goede staat. Wij hebben nieuwe stoelen nodig, wij proberen om dit te realiseren door middel van een crowdfunding. Wij hopen dat wij op uw steun kunnen rekenen. 


Door het wegvallen van subsidies ( er is steeds minder subsidiegeld beschikbaar, zeker voor Welzijn) dreigen wij ons wijkcentrum kwijt te raken. Als dit zou gebeuren betekent het dat heel veel vrijwilligers en ouderen geen plek meer hebben voor een dagbesteding. Om dit te kunnen behouden, hebben wij uw steun nodig. 

Vind u ook dat buurtcentrum " Het Klokhuis " moet blijven?

Alle donaties worden enorm gewaardeerd!