Maatschappij   

Created by :

Josje van Dijk - Hillenaar

Location:

Leerdam, Nederland

Met rolstoel achter het stuur!

Houd Josje op de weg! 1.000 x €20,- is nodig om een bus te realiseren waarin Josje met haar elektrische rolstoel achter het stuur kan!


Mijn naam is Josje. Ik ben behulpzaam, kritisch en daadkrachtig. Graag help ik mensen als ze het zwaar hebben. Ik kijk of ik met mijn hulp mensen echt verder help en zorg dat wat ik beloof ook direct gebeurt. Verder ben ik optimistisch en spontaan. Waar anderen grenzen zien, zie ik graag wat er wel mogelijk is en met mijn humor en bevlogenheid neem ik anderen hierin mee. 


Als Jeugdzorgwerker bij een gemeente kom ik bij veel verschillende gezinnen thuis. Ik ondersteun hen bij de vragen die zij tegenkomen rondom opvoeding en zorg samen met deze gezinnen dat het bij hen thuis voor alle gezinsleden veilig blijft. 


Om dit mooie werk te kunnen blijven doen, heb ik een aangepaste bus nodig waarin ik met de rolstoel achter het stuur kan. Een taxi en openbaar vervoer zorgen voor een te grote mate van afhankelijkheid. Onafhankelijkheid in mijn werk is super belangrijk voor mij. Helaas is een dergelijke investering buiten onze financiële draagkracht en vraag ik jullie om hulp.


Willen jullie meehelpen om mijn mooie werk voort te zetten? Ik heb 1.000 x € 20,- nodig voor een aangepaste bus. Ik wil iedereen die hier aan bijdraagt alvast ontzettend graag bedanken.

 

Ik ben Josje, houd mij op de weg!

€ 12.374 of € 20.000
61.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 2 years ago
€50
Joyce 2 years ago
Super, dankjewel Joyce!
€10
Stichting 2 years ago
Heel erg bedankt! Geweldig!
€500
Anonymous 2 years ago
Wauw! Fantastisch!
€50
Anonymous 2 years ago
€50
Joyce 2 years ago
Super, dankjewel Joyce!
€10
Stichting 2 years ago
Heel erg bedankt! Geweldig!
€500
Anonymous 2 years ago
Wauw! Fantastisch!
€50