Marikenloop voor Ruby and Rose

Maak je samen met Ruby and Rose sterker in de strijd tegen vrouwenkanker

Educatie

Created by :

Marikenloop voor Ruby and Rose

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Een groep enthousiaste vrouwen gaan de Marikenloop lopen voor Ruby and Rose! Op deze manier willen wij aandacht vragen voor de stichting en geld in te zamelen voor onderzoek. Sponsor ons zodat we het bedrag bij elkaar krijgen om nog meer onderzoek te doen naar gynaecologische kanker.

Over Ruby and Rose
Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Daarnaast organiseert stichting Ruby and Rose verschillende projecten en evenementen in het kader van deze fondsenwerving, zoals het verkopen van mooie producten om hiermee ook gelden voor gynaecologisch onderzoek te genereren. Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten.

Voor wie is Ruby and Rose?

Het onderzoek naar gynaecologische kanker richt zich op alle vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante, je oma, jijzelf.