Marijn van der Meer

Marijn van der Meer

Maatschappij

Created by :

Marijn van der Meer

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 765 of € 2.000
38.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Graag ga ik samen de uitdaging aan om de Marathon te rennen voor Human Rights Watch in New York. Na het rennen van mijn eerste Marathon in Parijs in 2013 is het blijven kriebelen om nog een marathon te volbrengen. Het rennen in New York lijkt mij heel bijzonder, zeker ook omdat mijn vader 20 jaar geleden ook de NY marathon heeft gelopen. Ik hoop via Human Rights Watch een steentje bij te kunnen dragen aan het oplossen van de huidige vluchtelingenproblematiek.

De vluchtelingensituatie ligt mij nader aan het hart na mijn eerdere backpack reizen door het Midden-Oosten (Marokko, Turkije, Jordanie, Israel en Iran) waarbij ik getroffen werd door de schoonheid van de landen en de gastvrijheid van de mensen aldaar. In de gesprekken die ik met locals voerde over de politieke situatie, ben ik er van overtuigd geraakt dat 99% van de mensen gewoon op zoek is naar vrede, meer vrijheid en een beter bestaan.