Kinderwelzijn   

Created by :

Mammut Foundation

Location:

Napels, Italië

Mammut Foundation

Mammut organizes many activities for children in disadvantaged neighborhoods in Napoli, to realize a brighter future for them.

Armoede, achterstand en drugsgebruik. Kinderen in achterstandswijken in Napels hebben hier dagelijks mee te maken. Dat is de reden dat de Mammut Foundation is opgericht en dat wij daarvoor geld in gaan zamelen. Want geen kind zou hier last van mogen hebben. Wat doet Mammut precies? Zij organiseren activiteiten in deze achterstandswijken, doormiddel van deze activiteiten willen zij ervoor zorgen dat deze kinderen zich sociaal goed kunnen ontwikkelen

en dus niet op straat belanden.  Help jij ons mee om zo veel mogelijk geld in te zamelen? Donderdag verkopen we zelfgebakken appeltaart en brownies in de centrale hal van de NHL! Ben je nou niet op school maar wil je wel graag helpen? Dat kan ook door via onderstaande link geld te doneren. Van 16 tot 21 maart brengen wij een bezoekje aan de Mammut Foundation en zullen wij samen met de andere communicatie de cheque aan hen overhandigen!

Alvast duizend maal dank!! 


Bente, Jasper, Sandra, Andreia & Lieke, studenten Communicatie aan de NHL Stenden Hogeschool. € 57 of € 60
95% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Jasper 2 years ago
€5
Patrick 2 years ago
€16
Rixt 2 years ago
€4
Nanda 2 years ago
€4
Jasper 2 years ago
€5
Patrick 2 years ago
€16
Rixt 2 years ago
€4
Nanda 2 years ago
€4