Malawi ontwikkeling samenwerkings reis 2016

Malawi ontwikkeling samenwerkings reis 2016

Maatschappij

Created by :

Malawi ontwikkeling samenwerkings reis 2016

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.266 of € 2.000
63.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben Gillian Kroone ben 14 jaar en woon in Alkmaar.
Ik ben 1 van de 18 leerlingen die is geselecteerd (van 65 leerlingen) van Jan Arentsz College Alkmaar die in oktober een reis van 17 dagen gaan maken naar Malawi In Afrika. 


In de expeditie naar Malawi in Afrika gaan wij van Malawi’s bevolking, leren hoe het is om daar te leven. We komen in aanraking met armoede, maar gaan ook zien met hoeveel veerkracht en passie ze hier elke dag tegen vechten. We logeren 2 weken in een arme gemeenschap. Daar gaan we o.a. op huisbezoek om ons in te zetten voor de kwetsbaren van de samenleving daar.

We helpen bijvoorbeeld ouderloze gezinnen om hun huisjes op te knappen, of bejaarde mensen om hun maïs of gewassen te oogsten, of voor zieke mensen een toilet aan te leggen. Ik probeer geld in te zamelen om de reis mogelijk te maken en de mensen daar samen met de groep echt te gaan helpen.

 Via deze geldinzamelingsactie ga ik proberen om het geld bij elkaar te krijgen. Ik wil en ga natuurlijk ook klusjes en werkzaamheden uitvoeren voor de sponsoring.

Dus als u een bedrag wilt betalen ben ik natuurlijk bereid om daar iets voor te doen. Dat kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld auto wassen tuin opruimen, rommelmarktspullen verkopen, sponsorloop, etc. Ik daag u uit om een leuke tegenprestatie te verzinnen bij een donatie.

ik probeer het bedrag bij elkaar te krijgen via de crowdfundings site why donate, zo kan iedereen zien hoe de actie verloopt.

Ik hoop dat u geld wilt doneren voor dit goede doel zodat ik me kan inzetten voor bevolking daar.