Make It Happen

Make It Happen

Maatschappij

Created by :

Make It happen

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help ons de laatste wensen van zieke kinderen te vervullen. Met onze actie Make it Happen zamelen we geld in voor het goede doel Make a Wish.  Voor onze opleiding op Schoevers kregen wij de opdracht geld in te zamelen voor een goed doel, wij hebben gekozen geld in te zamelen voor het goede doel Make a Wish. Zij zijn de grootste wens vervullende organisatie van de wereld en zetten zich al ruim dertig jaar in om kinderen hun laatste wens te vervullen.

Naast deze inzameling organiseren wij een evenement met entertainment, hapjes & drankjes en zullen wij in samenwerking met toffe merken allerlei spullen veilen! Om de cheque op deze avond met een zo groot mogelijk bedrag over te dragen aan Make a Wish, met de opbrengsten van deze fundraising en ons evenement, hebben wij uw hulp nodig!!!. Wij willen met ons evenement niets liever dan nog meer kinderen hun laatste wenste laten vervullen. Dit kunnen wij niet alleen! Wilt u ons helpen?Alle kleine beetjes kunnen helpen om een kind zijn laatste wens te vervullen!Liefs!


https://www.youtube.com/watch?v=fD4ZEtz0BxE