Make A Day For A Child

‘Wanneer het brandvoertuig voor komt rijden als verrassing dan zijn kinderen helemaal verbluft. We bezorgen ze een leuk dagje uit met sirenes, spelletjes en natuurlijk gaan we waterspuiten.’

Vrijwilligerswerk

Created by :

Stg Make A Day For A Child

Location:

Zaandam, Nederland

€ 25 of € 10.000
0.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

www.makeadayforachild.eu

Veel kinderen zijn gefascineerd door de brandweer. Het brandweervoertuig, de sirenes, de toeters en bellen en het spuiten met water, spreekt ze aan.’ 'We willen via Make a day for a child kinderen laten mee maken hoe belangrijk de hulpverlening is. Ik wil graag hieraan bijdragen om ze een gevoel bij te brengen over het werk bij de brandweer, zodat ze wellicht daar later ook voor kiezen. Voor kinderen die met een beperking zitten, of met een langdurige ziekte, is het voor hun een mooie ervaring in hun leven. Voor veel kinderen is het spuiten al met water een ervaring, of het mee mogen rijden met de brandweer. 'In principe zijn we ervoor iedereen. Gezonde kinderen kunnen van alles doen. Ik vind het fijn om de stichting ook in te zetten voor een kind dat minder bedeeld is, langdurig ziek of op een andere manier iets extra’s nodig heeft. De sponsors betalen de onkosten, maar een vrijwillige bijdrage is altijd wel fijn. Wanneer we aankomen rijden als verrassing dan zijn de kinderen volledig verbluft. Daarna komen ze los als ze in actie mogen komen. Het is prachtig om zo de wensen van kinderen te vervullen.’ Daarom is het van belang dat er donatie's zijn en bedrijven die ons financieel willen sponsoren, daarin tegen staat er altijd wat tegen over m.b.t Bedrijfs- reclame. Vrijwillige bijdragen zijn heel graag welkom, we hebben nog veel te investeren om de stichting goed en gezond stabiel te kunnen laten draaien, vandaar uw hulp. Uw hulp is een lach van ieder kind, en de lach van deze kinderen geeft ons de kracht . u kunt de website inzien www.makeadayforachild.eu Bekijk daar onze agenda waar we dit jaar zijn, dan nodig ik u uit op 1 van deze locatie om onze prachtige oldtimer te bezichtigen Met vriendelijke groeten Quintus D.Hoveling Voorzitter tevens oprichter.

 

Kinderen een halfje dagje weggeweest, en als afsluiten even langs de B.King.