Maak tennissen mogelijk voor Haagse inwoners.

Maak tennissen mogelijk voor Haagse inwoners.

Maatschappij

Created by :

Stichting Tennis op de Verademing

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 1.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste donateur,

Sinds juni 2017 is er een nieuw bestuur samen gesteld voor Stichting Tennis op de Verademing. Vol enthousiasme en motivatie zijn wij bereid om fulltime vrijwillig aan de slag te gaan en willen we vooral uitbreiden tot een van de grootste non profit organisaties van Zuid Holland.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het recht heeft om plezier te hebben in het leven, met name ook tijdens het sporten. Verder is het ook goed voor de geest en gezondheid en helpt het je fit te blijven. Daarom geven wij ook 2x per week tennistrainingen aan kinderen en volwassenen.

Wij zijn gespecialiseerd in tennis. Wij maken gebruik van de tennisbanen op Sportpark de verademing. Wegens een verbouwing zijn wij genoodzaakt om tijdelijk te verhuizen waardoor het wat lastiger word een vaste basis te creëren in 2017.

Graag willen wij het voor iedereen zowel jong als oud, man of vrouw, klein of groot, dik of dun, rijk of arm, licht of donker, (die in een straal van 5 km van 2571DC woont) mogelijk maken om te sporten d.m.v. tennis.

Wat willen wij met het genoemde bedrag o.a. aanschaffen:

Tennisrackets

Tennisballen

Trainingsmaterialen

Sportkleding

Tennismuur


Voor eventuele vragen of meer info stuur een mailtje naar st.tennisopdeverademing@gmail.com


Wij danken u alvast hartelijk voor uw tijd en eventuele donatie. Like ons ook op facebook en volg ons.


www.facebook.com/st.tov