M53Direct

De directe M53 verbinding met centrum blijft!

Maatschappij

Created by :

M53Direct

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mensen, het is gelukt! Tegen veler verwachtingen in zijn de plannen van de GVB en vervoerregio Amsterdam ten goede gekeerd. Zie persbericht http://bit.ly/m53persberichtvervoerregio Waanzinnig! 

Dit is te danken aan de acties en protesten die zijn georganiseerd om de maatschappelijke onrust te vertalen in politieke druk. Iedereen die geholpen heeft veel dank! Het betekent voor ons allemaal beter vervoer, een betere wijkeconomie, geen waardedaling van de huizen en meer.

We zijn er vol voor gegaan, maar zitten met 1 probleem: Ons Stadsdeel Zuidoost had in het vooruitzicht gesteld te helpen onkosten te dekken. De praktijk is anders. We hebben wel de uitgaven gedaan maar geen cent ontvangen. We zijn blut, sterker nog, moeten nog betalingen doen. 

Help ons svp dit te financieren! Elke bijdrage is welkom. We denken met 2000 Euro een hele slag te kunnen maken om de financiële gaten te dichten. Voor het miljoeneneffect wat dit heeft voor een heel  gebied is dat natuurlijk peanuts maar voor ons een groot bedrag. Alles wat meer binnenkomt willen we voorstellen ten goede te laten komen aan de buurtorganisatie HartVoorDeKbuurt die de grote spil is geweest in dit alles.

Heel veel dank alvast!

M53Direct comite - voor meer info: m53direct@gmail.com

PS We denken iedereen in beeld te hebben die nog geld tegoed heeft, maar mochten er mensen zijn die uitgaven hebben gedaan voor behoud M53Direct dan graag  contact/indienen voor 4 oktober, dan maken we daarna de rekening op en publiceren we die in het kader van totale transparantie na 16 november als de definitieve besluitvorming heeft plaatsgevonden ( details www.bit.ly/voorstelbesluitvormingmetronet )