Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Lucio Geraldo

Locatie:

, Vietnam

Fijne dag, ik wens iedereen daarbuiten, Ik hoop dat jullie allemaal veilig zijn, waar je ook bent; Mijn naam is Lucio, een Braziliaanse Bossa Nova, jazzmuzikant.Laat me je mijn verhaal uitleggen met al mijn oprechte respect en de noodsituatie erachter, maart 2019, aan het einde van mijn seizoen als freelancekunstenaar in Thailand door muziek te maken in sommige live locaties, besloot ik een tijdje te reizen en een tijdje naar Vietnam te komen. Na mijn reis besloot ik een tijdje in Vietnam te blijven en te kijken wat er aan de hand was met Vietnamese muziek en artiesten in verschillende delen van Vietnam en ik vond een paar werken in een aantal locaties voor livemuziek, in de centrale kustplaats van Vietnam om te spelen een paar dagen per week en krijg wat tips, maar vanwege de pandemie moesten al deze locaties voor livemuziek vanaf begin maart 2020 sluiten en maar heel weinig van deze locaties voor livemuziek zijn pas onlangs heropend. weer half juni, maar zonder livemuziek, dus er gingen een aantal lange maanden voorbij en ik had al mijn spaargeld opgebruikt en kon niet naar huis vliegen. Ik blijf hier voor de kans om een beetje te werken om mijn voedsel- en slaapkosten te kunnen betalen, helaas vroeg de Vietnamese regering begin mei 2021 om de deuren weer op slot te doen voor livemuziek in bars, clubs en andere locaties met livemuziek tot nader order ...

Nou, het ziet er niet naar uit dat we binnenkort muziek zullen kunnen spelen om onze gewone dagelijkse kosten van levensonderhoud te betalen ... Als ik zeg dat wij, bedoel ik, de meest freelance artiesten en muzikanten ...

Ik roep iedereen daar met al mijn respect op die me kan helpen thuis te komen, zelfs 1 dollar kan op dit moment helpen.De enige manier om thuis te komen is door naar Amsterdam te vliegen, waar ik een vaccin geschoten door verbinding te maken met een aantal van de artiesten daar, en vervolgens naar Brazilië en op Braziliaans grondgebied te vliegen, ik moet nog een lokale vlucht nemen naar het zuidoosten van het land, er zijn weinig vluchten voor nodig met enkele tussenstops in Europa, maar het minimum gemiddelde ticket is $ 1100, plus de reiskosten van deze reis onderweg in Europa en als het op mijn bestemming aankomt, denk ik dat ik misschien $ 2500 nodig heb, als er een quarantaine in Europa komt of als ik in Brazilië aankom ... mijn familie kan ' t help mij, noch mijn dierbaren, ze lijden allemaal in deze moeilijke tijd.

Obs: https: //facebook.com/events/s/international-music-affairs-fe/1844627295685428/ Dit bericht hier is mijn laatste en oprechte oplossing !!!

Heel erg bedankt voor alle steun!

€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.