LUCE

Kunst verwondert en maakt ons mooie gebouw af. Helpt u mee voor de hoofdingang van het ziekenhuis een bijzonder kunstwerk te plaatsen?

Gezondheidszorg

Created by :

Vrienden Meander Medisch Centrum

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 91.251 of € 100.000
91.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Kunst is overal en van iedereen. Wij verwelkomen LUCE! Verbind uw steun aan deze Meanderende blikvanger van de internationaal bekende kunstenaar Nick Ervinck. “Heerlijk om zo blij het ziekenhuis in en uit te lopen.” Dat horen we graag van onze patiënten en bezoekers. Kunst brengt iets teweeg. In een ziekenhuisomgeving is kunst van wezenlijk belang. Meander Medisch Centrum heeft een lange traditie op het gebied van kunst met onder meer wisselexposities en vaste kunst. Die traditie zetten we voort in het nieuwe ziekenhuis, op een vernieuwende wijze die past bij de architectuur van het gebouw. Bij de entree van het gebouw, waar dagelijks vele honderden mensen langskomen, mag dat direct zichtbaar zijn. We dromen van een blikvanger, iets wat je bijblijft, tijdloos is. We zoeken medestanders om deze droom te verwezenlijken.