Lotte van der Leij

Lotte van der Leij

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 150 of € 2.000
7.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

 Run for our planet. Op 5 november 2017 ren ik de marathon van New York voor Human Rights Watch.  

Met deze sportieve prestatie breng ik - samen met 39 andere renners - zoveel mogelijk geld bijeen voor de initiatieven van Human Rights Watch op het gebied van milieu en leefomgeving. Een veilige, niet verontreinigde leefomgeving is er nog lang niet voor iedereen. De impactvolle projecten van Human Rights Watch om dit te verbeteren zijn afhankelijk van donaties. Doneer nu!

(Het behoud van) onze planeet en een leefbare leefomgeving zijn belangrijk thema's in een wereld waarin de effecten van globalisering en industrialisering steeds verder drukken op het milieu en de leefomgeving. De negatieve effecten van deze ontwikkelingen, zoals vervuiling, ontbossing en een gebrek aan niet-verontreinigd water, treffen vaak arme en laagopgeleide gemeenschappen die zelf geen of weinig mogelijkheid hebben om voor hun rechten opkomen. Zie ook: http://www.runforhumanrightswatch.nl/ en https://www.hrw.org/topic/environment

Donate for our planet and I will make a run for it!