Lotje&co

onmisbare schakel in het leven met een zorgintensief kind

Maatschappij

Created by :

Lotje&co

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Lotje&co
€ 20.468 of € 100.000
20.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Als je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar intensieve zorg geeft aan een zeer kwetsbaar kind, heb je behoefte aan iemand die je écht begrijpt. Dat geeft energie om het vol te houden. En dat is precies wat Lotje&co doet: we zijn een steunpilaar, informeren, creëren zichtbaarheid en bieden een platform om openhartig ervaringen te delen. Dat doen we met een prachtig tijdschrift, een drukbezochte website en leuke evenementen. 

Zo is Lotje&co een onmisbare schakel in het leven van duizenden gezinnen. Daarom moet Lotje&co blijven bestaan. Maar ons voortbestaan is onzeker omdat onze hoofdsponsor zich terugtrekt. We moeten volledig op eigen benen verder. Daar werken we hard aan en dat gaat ons lukken. In de tussentijd hebben we 'overbruggingskrediet' nodig om het tijdschrift en de website te blijven maken:  zuurstof voor gezinnen met een zorgintensief kind.

Heb jij 5 euro over om deze gezinnen te steunen? Of een ander bedrag? Doneer direct en deel deze oproep in je netwerk. Namens alle moeders, vaders, broertjes, zusjes, oma's en opa's van zorgintensieve kinderen: bedankt!