Lorattino Racing

Lorattino Racing

Maatschappij

Created by :

Lorattino Racing

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 7.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste Heer/Mevrouw/Directeur/Consument,

Ten eerste hopen wij dat u niet schrikt als u deze brief door de brievenbus heeft gekregen en hem heeft opengemaakt.


Het Verhaal:Het begon allemaal met een goede vriend van mij die hoorde dat hij een zieke moeder heeft en die niet meer heel lang heeft. Hij viel in de een week erg veel af en hij was zichzelf niet meer. Dat heeft mij aan het denken gezet. Ik nam hem mee naar een meeting van auto´s en hij hoefde even niet na te denken over wat er thuis gebeurden. Verder hebben wij veel mensen van het verkeerde pad afgehaald en geholpen om een nieuwe hobby en tevens toekomst te bieden. Doordat zei in contact zijn gekomen met de autowereld en er veel ambitie voor hebben gekregen.

Het Begin:Wij zijn begonnen om een auto voor op het circuit te bouwen en daar mensen die thuis met problemen zitten of mensen die even wat afleiding nodig hebben om hun een dag te bieden die ze niet vergeten. Wij nodigen mensen uit en gaan langs opendagen en evenementen om een zo groot mogelijke indruk en doelgroep te krijgen.

Waar of Wanner?We staan veel op meetings door de hele Benelux. Veel op Zandvoort en we houden u op de hoogte waar wij staan. U voorkeur kan uitgaan via de mail of de telefoon. Dat kan worden besproken.

Elkaar helpen:Het is als mens belangrijk om dingen voor een iemand anders te doen. Mensen die gefascineerd zijn door auto´s is het een onvergetelijke aandenken.

Wat te bieden voor de Sponsor:- Een sticker op de auto van het gesponseerde bedrijf.- Datums met waar of wanner we op de evenementen zijn te vinden- Wij willen een website gaan bouwen met de ervaringen die wij met mensen hebben ondervonden.- Wij komen met de Circuit auto langs als deze klaar is en maken een mooie foto voor het Pand/Huis/Bedrijf bij u thuis.- Als bouwers en auto fanaten maken wij erg veel kilometers door de hele Benelux en hebben wij een grote doelgroep die u reclame op de auto ziet staan.

Het bouwen van de auto:- Het bouwen van een circuit auto is erg duur. Wij hebben zelf een Honda Civic 1.5 V-tec aangeschaft en willen de Honda ombouwen tot een show/circuit auto. Het is voor ons ook een nieuwe uitdaging, maar door onze vele jaren kennis in de auto garage en mensen om ons heen weten wij zeker dat het ons gaat lukken. Het doel van de auto is dat we de motor en het chassis helemaal gaan aanpakken. Wij zijn al begonnen met het chassis aan te passen en te versterken.

Wat Vragen wij voor het Sponsoren:- Een eenmalig bedrag van €175 euro. Daarin zitten de sticker en de foto die we bij u thuis komen maken.

Social Media:Wij hebben onze eigen facebookpagina aangemaakt en zijn druk bezig met een website op te bouwen. Onze link naar de Facebook pagina is :

https://www.facebook.com/lorattinoracing/?ref=aymt_homepage_panel

Contact:Als u geïnteresseerd bent en een bijdrage wilt leveren kunt u contact met ons opnemen via de mail.

Het email adres is : Lorattinoracing@hotmail.com

Wij hopen op u samenwerking en dat we elkaar een stukje plezier kunnen bieden!

Met vriendelijke groet,

Lorattino Racing Team.