Loop voor Leven

De Ahmadiyya Muslim Youth Association Nederland organiseert haar tweede Charity Walk in Amsterdam; de Loop voor Leven. Met uw bijdrage steunt u de goede doelen: Humanity First, KWF Cancer Society en Tree-of-Life (hulp bij vluchtelingen). Bedankt voor uw bijdrage aan deze goede doelen.

Maatschappij

Created by :

Ahmadi Moslim Jongeren

Location:

Amsterdam, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

All the information (Title, description and content) is auto-translated using Google Translate.

De Loop voor Leven is een uniek evenement, waarbij deelnemers wandelend geld inzamelen voor het goede doel. De loop is voor iedereen die iets voor de minderbedeelden in onze samenleving en voor mensen met een nare aandoening wil doen. Onder het motto liefde voor iedereen, haat voor niemandzorgen wij met de Loop voor Leven voor een glansrijkere toekomst voor onze naasten. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers van de Ahmadiyya Moslim Jongeren- Ouderen- en Vrouwenorganisatie georganiseerd.


Voor leden van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap is dit geen nieuw concept. In diverse andere landen en continenten waar de Gemeenschap actief is wordt dit initiatief genomen. Voorbeelden hiervan zijn de Charitywalk for Peace in het Verenigde Koninkrijk en de Charity Walk & Run in Duitsland. De openheid en het saamhorigheidsgevoel maken dat deze evenementen een groot succes zijn.


De eerstvolgende Loop voor Leven vindt plaats op zaterdag 14 september in Amsterdam-Noord. Deelnemers zullen hierbij wandelend een afstand van 10 kilometer overbruggen.


Via de Ahmadiyya Moslim Jongerenorganisatie steunt u de goede doelen: Humanity First, KWF Kankerbestrijding en Tree-of-Life.