Lokaal Sinterklaasjournaal

Wij zetten de traditie voort!

Kunst & cultuur

Created by :

De Fantasie Compagnie

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

De Fantasie Compagnie
€ 290 of € 5.000
5.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

SafeValue must use [property]=binding:

(see http://g.co/ng/security#xss)In de afgelopen 5 jaar is het Alphens Sinterklaasjournaal uitgegroeid tot een begrip in de regio rondom Alphen aan den Rijn. Wij merkten steeds meer dat ook mensen buiten de regio (en zelfs in België) het journaal gingen volgen. In de eerste plaats omdat de verhaallijn goed te volgen is voor jong en oud en in ons journaal de Pieten gewoon hun originele kleur behouden, een veel gehoorde andere reden is de helderheid en transparantie die we naar scholen geven door middel van ons scholenpakket. Hierdoor kunnen de leerkrachten makkelijker inspelen op de verhaallijn, en weten ze ook waar ze naartoe werken.

Doel 2019

In 2019 willen wij er zorg voor dragen dat zo veel mogelijk scholen en lokale omroepen de keuze hebben om ons journaal te gaan volgen en hiermee de mooie Sinterklaastraditie in stand houden.  Om dit mogelijk te maken zullen er echter de nodige investeringen gedaan moeten worden. Ons team van vrijwilligers is hier hard mee bezig, maar gaan het zonder steun niet redden. Daarom doen wij een beroep op u: help mee om de Sinterklaastraditie in stand te houden en werk mee aan onze crowdfunding. 

Met uw donatie kunnen wij

  • de kosten voor het oprichten van een stichting betalen
  • investeren in pakken/kostuums/pruiken/baardstellen met kwaliteit en goede uitstraling
  • investeren in de technische faciliteiten
  • de kosten om het journaal te verspreiden over zo veel mogelijk gemeenten dekken
  • de productiekosten dekken
  • ons product verspreiden over het hele land en zo veel kinderen, ouders en scholen blij maken