Maatschappij   

Aangemaakt door :

stichting Logeerhuis Bredius

Locatie:

Woerden, Nederland

Een sfeervol ingericht huis met aandacht voor ieders welzijn, waar inwoners van Woerden en omgeving die ondersteund worden door hun mantelzorgers kunnen logeren.Een gezellige plek,voelend als vakantie en de zorg wordt overgenomen.Zodat de eigen mantelzorger nieuwe energie op doet en weet:ik sta er niet alleen voor!

Helpt u ons mee dit mooie initiatief in Woerden te realiseren?


Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken en zijn we zelf mantelzorger.

Of kennen we mensen in onze omgeving die de zorg voor een ander (bijv. vader, moeder of partner) hebben opgepakt.

Vaak is er sprake van een ongeneeslijke ziekte en is er een ander toekomstperspectief maar haalt men graag nog alles uit het leven in die laatste jaren.

Mantelzorgers pakken deze zorg op met veel liefde en willen het ook graag zo lang mogelijk blijven doen, soms zelfs ten koste van zichzelf.


Zorgen voor elkaar en met elkaar. Dat is wat het Logeerhuis Bredius wil uitstralen. Door de zorg even te delen en je naaste een fijne plek te bieden om te logeren lukt het om zelf ook weer nieuwe energie op te doen als mantelzorger. Geen zorginstelling maar een huiselijke plek waar de zorg gewoon geregeld is en de aandacht vooral gericht is op het welzijn van de logés. Activiteiten, gezelligheid, datgene wat bij iemand past, daar wil het logeerhuis bij aansluiten.


Er gaat een pand verbouwd worden en een vrijwilligersorganisatie wordt opgezet. Het daarvoor benodigde startkapitaal is binnen. Om het Logeerhuis te exploiteren is jaarlijks ook een budget van rond de € 200.000 nodig. Deels wordt dit gedekt vanuit de WMO via de Gemeente maar deels hebben we de samenleving daar voor nodig. Daarom doen we ook graag een beroep op u!


Wilt u het Logeerhuis eenmalig of blijvend ondersteunen op deze mooie plek in Woerden. Zodat we na 1 maart 2021 vele jaren onze deuren kunnen openhouden!!

Doneer dan nu! Of wordt vriend van het Logeerhuis door een mail te sturen naar [email protected]

Dank u wel!!

€ 1.433 van € 30.000
4.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.