Loesje - Een wijde blik verruimt het denken

Loesje schrijft positieve, kritische posters en wil graag dat zoveel mogelijk mensen die lezen. Daarvoor kan ze nog een steuntje in de rug gebruiken.

Kunst & cultuur

Created by :

Loesje

Location:

Arnhem, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Al bijna 35 jaar wil Loesje de wereld mooier maken. Door het hele land beplakt ze straten met haar posters, maar ook op school, werk en online zie je haar kritische en positieve  posters vaak voorbij komen. Hiermee geeft zij mensen graag nieuwe perspectieven om de wereld vanuit te bekijken. Door de jaren heen is de kritische, positieve blik op de wereld niet veranderd en overal terug te vinden. Je hebt vast wel eens een poster voorbij zien komen op straat, in presentaties en op slaapkamermuren. Daar is Loesje trots op. 


Loesje is een onafhankelijke meid, die veel heeft aan de hulp van haar vrienden. Maar er is ook geld nodig. Met dit geld kan zij blijven schrijven en plakken. Loesje wil graag dat zoveel mogelijk mensen haar posters lezen, en kan daarom elke bijdrage goed gebruiken! In haar huishoudboekje (www.loesje.nl/hethuishoudboekje) kun je lezen waar ze haar geld zoal aan uitgeeft.


Je kunt zelf kiezen hoeveel je doneert. Met 5 euro is Loesje al heel blij, maar met 25 of 100 euro natuurlijk ook. Ben je heel gul? Dan wil Loesje je graag persoonlijk bedanken met een cadeautje. Vandaar dat je bij de volgende donaties een bedankje ontvangt! De producten worden in december verstuurd.


– €50,- De Loesje scheurkalender van 2019

– €100,- Katoenen tasje (Zeggen wat je denkt kan ook iets aardigs zijn)

– €250,- T-shirt met Loesje-tekst/kleur naar keuze, afkomstig van www.loesje.nl/posters

– €500,- Loesje komt plakken in jouw buurt*

– €1000,- Een Loesje-Workshop met je vrienden, collega’s of buren*


* Alleen in Nederland


Alvast heel erg bedankt voor je donatie! :)