Loesje blijft plakken

Dat de toekomst niets te wensen overlaat

Loesje
Loesje
Netherlands, Netherlands
Connect Fundraiser
€4,185.00 83.70%
from €5,000.00
closed

Share page on:

Weet jij nog waar je voor het eerst een Loesje poster zag? Was dat op straat, op school, op werk of online? Weet jij nog welke tekst dat was? De zwart-wit posters worden niet alleen door Loesje en haar vrienden verspreid, maar ook door mensen die de posters downloaden van de website, gebruiken voor presentaties of bij de koffieautomaat ophangen. Dat is natuurlijk té gek, hoe meer posters geplakt worden, hoe meer mensen ze kunnen zien.

Loesje wil de wereld mooier maken. Dat doet ze niet alleen. Met haar posters wil ze jou ook uitdagen na te denken over hoe het mooier, sterker en beter kan. Dit doet ze door nieuwe perspectieven te geven over het leven, werk, liefde en de afwas. Loesje geeft je dat zetje om het net even anders te bekijken en zelf aan de slag te gaan. Ze is supertrots dat haar posters op zoveel plekken terug te zien zijn.

Met een bijdrage aan Loesje zorg je ervoor dat Loesje haar posters kan blijven maken. Je kan zelf kiezen hoeveel je doneert. Twee euro, een tientje of meteen honderd euro. Met elke donatie is Loesje geholpen. Onder alle donateurs worden leuke Loesje-cadeautjes verloot; je maakt kans op boekjes, stickers of een lidmaatschap.

Nieuwsgierig waar Loesje haar geld nou eigenlijk aan uitgeeft? Je leest er meer over in haar huishoudboekje op: http://www.loesje.nl/hethuishoudboekje/  

Alvast heel erg bedankt voor je donatie en tot snel!