Maatschappij   

Aangemaakt door :

Loesje

Locatie:

Arnhem, Nederland

Ga je mee wat moed zaaien?

Loesje wil met haar positieve, kritische posters de wereld een zetje in de goede richting geven. Toch houdt ze nog steeds af en toe aan het einde van haar geld een stukje maand over. Een donatie als steun in de rug kan ze dus goed gebruiken!


Wat wil Loesje?

Ze is dagelijks bezig de wereld beter en mooier te maken, voor haar is dat geen luchtkasteel. Al heel wat straten, kantoorruimtes en studentenhuizen zijn opgevrolijkt met Loesje-posters. Maar ook op social media geven haar zwart-witte posters kleur aan de dag.


Voor Loesje is onafhankelijk zijn belangrijk. Ze is dat al haar hele leven en dat wil ze graag zo houden. Daarom maakt ze geen gebruik van structurele subsidies. Om haar portemonnee gevuld te houden verkoopt ze agenda’s, kalenders en boeken. Ook geeft ze workshops creatief schrijven door het hele land. Met die opbrengsten kan ze haar posters blijven maken en verspreiden.


Toch komt ze daar niet helemaal van rond. Een bijdrage helpt haar enorm om te blijven doen waar ze goed in is: posters maken die mensen aan het denken zet, laat glimlachen of nieuwsgierig maakt.


Wil je doneren aan Loesje?

Dat kan! Loesje is al blij met 5, 10 of 25 euro. Als je meer dan 50 euro doneert bedankt ze je met een cadeautje. Ben je nieuwsgierig waaraan Loesje het geld gaat uitgeven? Kijk even in haar huishoudboekje op www.loesje.nl/hethuishoudboekje.


  • Heb je 50 euro of meer gedoneerd? Als dank ontvang je het jaaroverzicht 2020 van Loesje.
  • Heb je 100 euro of meer gedoneerd? Je ontvangt de scheurkalender 2021 van Loesje.
  • Heb je 250 euro of meer gedoneerd? Dan mag je een Loesje-tekst uitkiezen die wij voor jou op een T-shirt drukken.
  • Heb je 500 euro of meer gedoneerd? Je mag een keertje meeschrijven op het hoofdkwartier van Loesje.


Wil je het cadeautje ontvangen? Laat dan wel je e-mailadres achter zodat Loesje contact met je op kan nemen!

€ 9.269 van € 5.000
185.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.