Lisette & Irene rennen mee met de No Sun Run! (Team HUIDTHERAPIE)

No Sun Run door Huidfonds: Lisette & Irene rennen mee!

Gezondheidszorg

Created by :

lisette kasteel

Location:

Zaandam, Nederland

€ 215 of € 200
107.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij rennen mee met de No Sun Run!


Op 22 september 2018 gaan wij meedoen aan de No Sun Run in team HUIDTHERAPIE. We gaan 8 km hardlopen tijdens de Damloop by Night om zoveel mogelijk geld op te halen voor het project: Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen. 


Wat is onze reden om mee te doen aan dit goede doel? Wij (Lisette en Irene van Dermacare Voorschoten) zijn ook dit jaar weer hard aan het trainen voor de no sun run. Om deze run tot een succes te maken, kunnen wij jullie steun goed gebruiken. Wij hopen op veel donaties “al is het een kleine bijdrage” om ons doel te bereiken, en we gaan er weer voor!!!


Wil jij dit initiatief ondersteunen door ons te sponsoren?


Wij vragen jou.. 

Om samen met mij en vele anderen, je beste beentje voor te zetten. Het kost voor jou geen tijd of energie, maar slechts een (klein) bedrag! 

Samen kunnen we het aantal gevallen van huidkanker verminderen! Op dit moment is huidkanker nog steeds de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 

Niet twijfelen maar doen!


Alvast super bedankt voor jou inzet / bijdrage!


Help jij mij mee?


Lisette & Irene

- Huidtherapeuten -