€ 798 798%
from € 100
closed

Share page on:

Ik ren mee met de No Sun Run!

Op 22 september 2018 ga ik meedoen aan de No Sun Run in team HUIDTHERAPIE. Ik ga 8 km hardlopen tijdens de Damloop by Night om zoveel mogelijk geld op te halen voor het project: Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen.


Wat is mijn reden om mee te doen aan dit goede doel? Prachtige dubbelzinnige sponsorloop: No Sun Run. De kleine versie van de dam tot dam in de nacht om aandacht te vragen voor huidkanker. Als huidtherapeut maar ook persoonlijk hoor en zie ik steeds meer (jonge!) mensen die te maken krijgen met huidkanker. De awareness rondom huidkanker, bescherming en preventie is hierin ontzettend belangrijk. Gezien het feit dat het evenement in mijn thuishaven (de zaanstreek) plaatsvindt, kan ik uiteraard niet ontbreken. Ik hoop dat velen een bijdrage, groot of klein, kunnen geven aan dit prachtige goede doel. Why not?!


Ik vraag jou..

Om samen met mij en vele anderen, je beste beentje voor te zetten. Het kost voor jou geen tijd of energie, maar slechts een (klein) bedrag!

Samen kunnen we het aantal gevallen van huidkanker verminderen! Op dit moment is huidkanker nog steeds de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland.

Niet twijfelen maar doen!


Alvast super bedankt voor jouw inzet / bijdrage!


Help jij mij mee?


Liselotte Pauw

- Huidtherapeut -