LINKERBAAN

Neemt die tijd die jij hebt...

Maatschappij

Created by :

LINKERBAAN

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

LINKERBAAN is een vrijwillige vereniging die zich richt op gedetineerden vanuit de Afrikaanse diaspora tot 23 jaar. Dit betekend echter niet dat dit anderen uitsluit voor het ontvangen van informatie of steun. Het is een vereniging welke een steun in de rug voor een ieder mag zijn, maar zich ook focust op het informeren van de doelgroep met betrekking tot hun roots, mogelijkheden, lichamelijke en geestelijke gezondheid en de kracht van het individu. We richten ons daarbij ook op het tegengaan van eenzaamheid. 


Het doel van LINKERBAAN is uiteindelijk de genoemde doelgroep bij te staan en persoonlijke, dan wel schriftelijke ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden aan gedetineerden die hier behoefte aan hebben en serieus aan de slag willen met hun situatie.

We verwelkomen een ieder die een vrijwillige bijdrage wilt leveren. Dit mag als individu of als bedrijf/organisatie. Deze bijdragen zullen gebruikt worden voor onkosten gerelateerd aan directe stappen met betrekking tot het bereiken van de doelen van LINKERBAAN. Zo zal het bijvoorbeeld worden benut voor het printen van informatie en het verstrekken van boeken welke een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van het individu.