Sport   

Aangemaakt door :

Lietuvos triatlono taurė

Locatie:

Vilnius, Lithuania

Beste Litouwse Triathlon Cup-gemeenschap!

Het zesde seizoen van LTT is voorbij, dat echt vol emoties was - van angst en onzekerheid over de pandemische situatie tot de eindeloze vreugde dat we samen kunnen zijn, onszelf kunnen testen, echte vriendschappen kunnen sluiten, doelen kunnen bereiken.


We zien dat dit seizoen veruit de beste overvloed aan deelnemers en uw financiële bijdrage is. Bedankt aan iedereen die de prijsstijging niet kwalijk nam en zo heeft bijgedragen aan het bestaan van de triatloncup dit jaar.


Helaas is de bijdrage van particuliere sponsoren en steden hierin, net als in het voorgaande seizoen, vooral onder invloed van Covid-19 sterk gedaald en uiteindelijk wordt de balans negatief. Deze trend is bij ons sinds het eerste seizoen - het eerste evenement trok slechts 60 deelnemers en sponsors waren ongunstig voor deze relatief nieuwe sport. We groeiden, versterkten, investeerden meer dan we hadden in infrastructuur, evenementen van hogere kwaliteit.


Tot op heden is de balans als volgt:

2016 seizoen -16000 EUR

2017 seizoen -9000 EUR

2018 seizoen -4000 EUR

2019 seizoen -5000 EUR

2020 seizoen -10000 EUR

2021 seizoen -3000 EUR


Bruto balans ~ -47.000 EUR.


Hoewel het aantal deelnemers groeit, neemt de aantrekkingskracht van triatlon toe, maar met deze neiging om snel uit de schulden te komen, lijkt de missie onmogelijk. En voor ons, de organisatoren van het evenement, is het belangrijkste om de triatlonfamilie de kans te geven om te groeien, te investeren in de vernieuwing van bestaande uitrusting en infrastructuur (fietsenrekken, boxen, hekken, poortconstructies, transport, vaarwegboeien, etc.), hogere baanveiligheid voor evenementen, betere kwaliteit en je ervaring daarin is nog sterker.


Hulp vragen is niet makkelijk. We zijn er zelf al lang over aan het discussiëren, of we het nu doen of wachten, misschien komt er een wonderbaarlijke oplossing, waardoor we ons niet tot de deelnemers hoeven te wenden. Echter, dit jaar, met steeds meer aantallen, hebben nieuwe evenementen nieuwe handen opgeheven van de kinderen van mensen die voor het eerst met triatlon en zichzelf zijn geconfronteerd, kinderen, die ongetwijfeld de toekomst van de Litouwse triatlon zullen worden, we willen niet laten gaan. En het komt allemaal neer op financiën. Als hun tekort zo groot is, zal er iets moeten worden opgegeven. Dus hebben we besloten om ons tot jou te wenden, de mensen die het allemaal begonnen, de dingen die het laten gebeuren, jij bent onze innerlijke motor, waardoor we vooruit gaan en zodra het laatste evenement van het seizoen eindigt, doen we er alles aan om de volgende organiseren.


Dus help alsjeblieft. Zoveel als je kunt, zoveel als je voelt dat je wilt. Het doel is groot, maar dat van ons ook. Bedankt dat je bent, ons aanmoedigt om te verbeteren, bij te dragen, ons de kans te geven om te creëren.


Tot ziens in het zevende seizoen van de Litouwse Triathlon Cup!


Klaipėda Sports Society (incl. 305649091) is de algemene organisator van de Litouwse Triathlon Cup-etappes, die verantwoordelijk is voor de verdeling van de financiën bij evenementen. Uw steun wordt verzameld via het account van "Klaipeda Sports Society".


Zowel particulieren als bedrijven kunnen bijdragen:

-Revolut (door de iDeal-functie te selecteren)

-Apple Pay

-Kaarten

-Pay Pal

-Overschrijving


WIJ WILLEN U BEDANKEN VOOR UW BIJDRAGE!

Als u heeft overgezet:

  • 5Eur-50Eur | Knuffel van Audrius en Mantas + naam op 2022 fotowand
  • 51Eur-100Eur | LTT 2022 wandkalender + naam 2022 foto aan de muur
  • 101Eur-500Eur | LTT POLO t-shirt + naam 2022 foto aan de muur
  • EUR 501 en meer Gratis inschrijving voor alle etappes van het seizoen 2022 + naam op de fotomuur 2022.


We zullen iedereen bedanken voor 2022. LTT in de eerste fase van het seizoen.


€ 17.549 van € 47.000
37.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.