Created by :

Lianne Duijs

Location:

Haastrecht, Nederland

Lianne rent de No Sun Run van het Huidfonds

Motivation

Door hard te lopen in het donker vraag ik aandacht voor een huidkanker awareness. De opbrengst van de No Sun Run gaat naar projecten van het Huidfonds.

No Sun Run 

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Voor alle mensen in Nederland met huidkanker, hun familie en vrienden zetten wij ons bij het Huidfonds in voor meer awareness rondom huidkanker en organiseren we de No Sun Run. Doneer jij ook? 


Waarom loop ik de No Sun Run? 

Ik ben projectmanager bij het Huidfonds, een goededoelenorganisatie op het gebied van de huid. Eén van de projecten waar ik aan werk is de Zonnetjesweek. Dit jaar hebben meer dan 1.600 kinderopvanglocaties in Nederland meegedaan en zo zonbescherming onder de aandacht gebracht van ouders, medewerkers én kinderen van 0-4 jaar. Hier ben ik heel trots op. Volgend jaar hoop ik dat we een nóg leukere Zonnetjesweek kunnen organiseren met méér meer deelnemers. Dit en andere projecten kunnen we alleen realiseren door middel van donaties. Daarom loop ik op 21 september 2019 de No Sun Run tijdens de Damloop by Night.


Steun je mij? Alvast enorm bedankt! 

Tijdens de No Sun Run zetten we alles op alles voor meer huidkanker awareness. Help het Huidfonds met deze missie en loop mee of doneer!

Help mee aan een Huidkankervrije generatie!

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Voor alle mensen in Nederland met huidkanker, hun familie en vrienden zetten wij ons in voor meer awareness rondom huidkanker en organiseren we de No Sun Run. Doe je mee?


Op zaterdagavond 21 september 2019 tijdens de Damloop by night, organiseren we de No Sun Run. Tijdens dit onvergetelijke hardloopevent gaan we geld ophalen voor onze doelstelling: Voorkomen van Huidaandoeningen', lees hier alles over op https://huidfonds.nl/dit-doen-wij/preventie/.


Doe mee!

Lees meer informatie op www.nosunrun.nl

€ 152 of € 150
101.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Caroline 2 years ago
Dank je wel Caroline!
€30
Femke 2 years ago
Dank je wel voor je donatie! We gaan er iets moois van maken zaterdag!
€10
Josien 2 years ago
Dank je wel voor je bijdrage Josien!
€10
Meike 2 years ago
Dank je wel Meike! We gaan er wat moois van maken de 21ste.
€5
Caroline 2 years ago
Dank je wel Caroline!
€30
Femke 2 years ago
Dank je wel voor je donatie! We gaan er iets moois van maken zaterdag!
€10
Josien 2 years ago
Dank je wel voor je bijdrage Josien!
€10
Meike 2 years ago
Dank je wel Meike! We gaan er wat moois van maken de 21ste.
€5