Lianne rent de No Sun Run van het Huidfonds

Door hard te lopen in het donker vraag ik aandacht voor een huidkanker awareness. De opbrengst van de No Sun Run gaat naar projecten van het Huidfonds.

Gezondheidszorg

Created by :

Lianne Duijs

Location:

Haastrecht, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

No Sun Run 

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Voor alle mensen in Nederland met huidkanker, hun familie en vrienden zetten wij ons bij het Huidfonds in voor meer awareness rondom huidkanker en organiseren we de No Sun Run. Doneer jij ook? 


Waarom loop ik de No Sun Run? 

Ik ben projectmanager bij het Huidfonds, een goededoelenorganisatie op het gebied van de huid. Eén van de projecten waar ik aan werk is de Zonnetjesweek. Dit jaar hebben meer dan 1.600 kinderopvanglocaties in Nederland meegedaan en zo zonbescherming onder de aandacht gebracht van ouders, medewerkers én kinderen van 0-4 jaar. Hier ben ik heel trots op. Volgend jaar hoop ik dat we een nóg leukere Zonnetjesweek kunnen organiseren met méér meer deelnemers. Dit en andere projecten kunnen we alleen realiseren door middel van donaties. Daarom loop ik op 21 september 2019 de No Sun Run tijdens de Damloop by Night.


Steun je mij? Alvast enorm bedankt!