Mensenrechten   

Aangemaakt door :

Attila Horvath

Locatie:

Warschau, Polen

Hallo,

Ik ben Attila en 42. Lang verhaal kort: LGBTQ-mensen in Polen zijn in gevaar en ik zou dit land graag willen verlaten. Door CVD19 verloor ik mijn baan en al mijn dromen zijn verdwenen om met mijn vriend en met mijn moeder naar een homovriendelijk land te verhuizen. En waarom verdien ik geld? Omdat ik een beroerte kreeg en al mijn spaargeld ging naar medische behandelingen en geen geld meer om dit land te verlaten. Ik wil niets anders, leef gewoon in vrede en open een imbiss-winkel waar mijn moeder kan werken. Doneer ons als je kunt!


Hallo, ik ben Attila en 42. Lang verhaal kort: in maart 2020 had ik een beroerte. Omdat ik ermee werd geraakt, besloot ik dat ik mijn medemensen wilde helpen. om een hulporganisatie te financieren, die mensen met een beroerte weer normaal helpt maken, net als een baan krijgen, weer zelfredzaamheid krijgen. Doneer om het doel te bereiken!

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.