Levy goes USA fundraiser

Levy goes USA fundraiser

Maatschappij

Created by :

Levy goes USA

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Levy goes USA
€ 0 of € 5.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo mensen,

Ik ben Levy Habets en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Maastricht. Dansen is voor een grote passie en is zeer belangrijk voor mij. Ik dans momenteel in Eindhoven bij CMW Studio. Daar dans ik in een megacrew (alle leeftijden/40 dansers) genaamd CMW Family. Ik train elke vrijdag en zaterdag genoeg uurtjes en soms ook de zondag erbij. Met deze crew heb ik al veel bereikt zoals het winnen van grote- en kleine wedstrijden, mee dansen in videoclips van bekende Nederlandse artiesten en verschillende optredens door heel Nederland.
In 2015 ben ik naar Amerika geweest en dit jaar heb ik weer de mogelijkheid om naar Amerika te gaan. Het was de ultieme droom om naar Amerika te gaan toen ik nog jong was. Nu ik weer de mogelijkheid heb, ben ik opzoek naar sponsors die mij graag willen helpen met deze kans. Alle kleine beetjes zijn welkom en ben ik zeer tevreden mij en helpen mij ook weer dichterbij te komen.
HipHop International 2017:
5 maart 2017 heb ik met mijn crew CMW Family de kwalificatiewedstrijd voor Amerika gehad. We hebben die wedstrijd toen gewonnen en daarmee ons ook gekwalificeerd. We doen verschillende soorten sponsoracties om de weg naar Amerika mogelijk te maken. Door WhyDonate probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen om in Augustus naar Amerika te kunnen gaan.
Wil je me helpen? Dan kan dat via deze weg.
Alvast heel erg bedankt voor de moeite en donatie!