Levy goes USA

Levy goes USA

Sport

Created by :

Levy goes USA

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo mensen,


Ik ben Levy Habets en ik ben 18 jaar. Ik woon in Maastricht. Dansen is voor mij een hele grote passie en is zeer belangrijk voor mij. Ik dans momenteel in Eindhoven bij CMW Studio. Daar dans ik in de megacrew (alle leeftijden/40 dansers) genaamd CMW Family. Met deze crew hebben wij al veel bereikt zoals het winnen van grote- en kleine wedstrijden, mee dansen in clips van Nederlandse artiesten en verschillende optredens door heel Nederland.

In 2015 ben ik naar Amerika geweest en dit jaar heb ik de mogelijkheid om weer te gaan. Het was als klein kind een grote droom om naar Amerika te gaan. Daardoor ben ik opzoek naar sponsors die mij graag willen helpen met deze kans. Alle kleine beetjes helpen mij enorm en ben ik heel blij mee! 

HipHop International 2017:
5 maart 2017 heb ik met mijn crew CMW Family de kwalificatiewedstrijd voor Amerika gehad. We hebben die wedstrijd toen gewonnen en daarmee ons ook gekwalificeerd. We doen verschillende soorten sponsoracties om de weg naar Amerika mogelijk te maken. Door WhyDonate probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen om in Augustus naar Amerika te kunnen gaan. 

Wil je me helpen? Dan kan dat via deze weg.

Alvast heel erg bedankt voor de moeite en donatie!

Groetjes Levy Habets