Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Lin Da

Locatie:

Noord-Brabant, Nederland

Al 5 jaar loop ik met vreselijke hoofdpijn. Noodgedwongen moest ik door scheiding stoppen met behandeling tijdens de fysio. Nu ben ik zover dat ik de onderhoudsbehandelingen kan betalen, maar drie keer per week is voor mij niet te doen.

Mijn bekken staat naar achteren gekanteld met als gevolg dat mijn rugspieren altijd verkrampt zijn en mijn borstspieren ontzettend veel pijn doen. Mijn beenspieren staan continue onder druk door de stand van mijn bekken en mijn rug is hierdoor krom gegroeid en mijn schoenen loop ik scheef af.


Dit alles heeft als gevolg dat ik al 5 jaar met ondraaglijke hoofdpijn, steken in mijn gewrichten en heel veel spierpijn loop. Ik ben hiervoor al sinds 2014 onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut. In het begin 3 keer per week en later afgebouwd naar 1 keer per maand maar na een helse scheiding kon ik het financiëel niet meer opbrengen om naar de fysio te blijven gaan. De zorgverzekering vergoed dit ook niet, met als gevolg dat ik nu al een jaar niet geweest ben en al haar werk voor niets geweest is. Ze kan weer van het begin af aan beginnen. 


De afgelopen maanden heb ik non-stop hoofdpijn gehad en dit weg proberen te werken met paracetamol en ibuprofen. 

Deze middelen werken niet of nauwelijks bij spanningshoofdpijn en om dit weer onder controle te krijgen zijn een aantal behandelingen bij de fysio nodig. Een paar keer per maand een onderhouds-behandeling zodat het niet erger wordt kan ik zelf bekostigen, maar ik kan op het moment als alleenstaande geen 3 behandelingen per week financieren. 


Op het moment dat ik dit type heb ik alweer een hele dag krom gelegen van de pijn en nauwelijks iets uit kunnen voeren. Slapen lukt ook niet met deze hoofdpijn. Ik houd dit zo niet meer vol, ik heb geen andere keuze dan weer naar de fysio toegaan. Wie zou mij op weg willen helpen ?
Help jij mij mijn leven terug te krijgen zonder hoofdpijn?

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.