Leukemie behandeling Filip

Leukemie behandeling Filip

Maatschappij

Created by :

Leukemie behandeling Filip

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 7.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mijn schoonbroertje Filip lijdt inmiddels 2,5 jaar aan leukemie. Na vele therapieën en behandelingen is hij nu uitbehandeld. Het enige alternatief dat nog rest is een behandeling in Spanje a €150.000.Dit is voor iedereen natuurlijk een groot bedrag, maar mijn schoonbroertje is Servisch. (Ik ken mijn vriendin van een buitenlandse studie.) Voor Servische begrippen is dit bedrag nog vele malen groter. Ik ben zelf ook nog student dus ik kan tot mijn spijt zelf maar een kleine bijdrage leveren aan het bij elkaar verzamelen van dit forse bedrag.

Als ik op deze wijze toch een beetje kan helpen om te zorgen dat Filip en zijn familie het kunnen realiseren om deze laatste strohalm aan te grijpen zou dat fantastisch zijn. Het is voor een familie natuurlijk niet te verteren dat artsen stoppen met behandelen en er hierdoor ook geen geld voor Filip wordt vrijgemaakt vanuit Servië, wetende dat er een alternatief bestaat om hem te laten genezen.
 Mocht u een bijdrage hebben geleverd(waar ik ontzettend dankbaar voor zou zijn), zal ik dat zeker onthouden en u als donateur helpen wanneer u het nodig heeft(laten we daar niet op hopen).Ik hoop van harte dat uw bijdrage helpt om deze race tegen de klok te kunnen winnen.

 Nogmaals hartstikke bedankt ,Cas