Kinderwelzijn   

Created by :

Sari Akakail

Location:

Hamburg, Germany

Ter nagedachtenis aan Pesserlai Khan Akakail.


We verloren onze geliefde Pesserlai tragisch op 18 oktober 2020. Hij was iemand die anderen steunde en stond altijd voor hen klaar. Dit is nu weer terug te zien in het feit dat veel van zijn vrienden zich internationaal tot de familie hebben gewend en hun financiële steun hebben aangeboden. Wij danken u voor uw steun. Op dit platform hebben wij een account aangemaakt die wordt gebruikt om zijn vrouw en 2 zonen te onderhouden.

Dit initiatief is tot stand gekomen op verzoek van vrienden en familie die absoluut willen steunen.


Uw hulp en steun zullen niet worden vergeten en de familie van Pesserlai zal altijd trots zijn.Ter nagedachtenis aan Pesserlai Khan Akakail.

We verloren onze geliefde Pesserlai op een tragische manier op 18 oktober 2020. Hij was altijd de eerste die anderen steunde en hielp. Dit toont opnieuw aan dat veel van zijn vrienden zijn familie van over de hele wereld willen onderhouden. Daarom hebben we deze campagne gelanceerd om zijn vrouw te steunen en een betere toekomst voor zijn twee zoons veilig te stellen.


Uw hulp en steun wordt gewaardeerd en wordt altijd herinnerd.


Ter nagedachtenis aan Pesserlai Khan Akakail. Deze campagne ondersteunt de 2 zonen Lemar en Shawn. Uw hulp en steun worden gewaardeerd en zullen altijd herinnerd worden.

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.