Leermiddelen nodig voor afronding van droom opleiding

Leermiddelen nodig voor afronding van droom opleiding

Maatschappij

Created by :

Leermiddelen nodig voor afronding van droom opleiding

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 3.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mijn grootste droom is reeds uitgekomen: Ik ben in 1 keer toegelaten tot de Nederlandse Filmacademie.

Dit is voor mij een mogelijkheid om eindelijk mijn hart te volgen en doen wat ik daadwerkelijk wil doen: Kunst. Ik wil mensen kunnen raken met mijn creaties en gelukkig zijn met de keuze die ik heb gemaakt voor mijn toekomst. Mijn leven staat in het teken van kunst en muziek: vanaf mijn 4e speel ik al piano en zingen doe ik zolang ik mij kan herinneren. Diverse optredens en projecten in het Conservatorium van Amsterdam hebben mij de magie van de kunst wereld laten zien. Ik wist dat ik er iets mee wilde doen, maar muziek wilde ik het liefst als hobby houden. Toen kwam ik de Nederlandse Filmacademie tegen en ik wist het meteen: "Dit is waar ik hoor te zijn.". Na lang wachten zat ik eindelijk in mijn examenjaar en was het tijd om de toelatingscommissie te gaan overtuigen dat ik goed genoeg ben en gemotiveerd genoeg ben om toegelaten te worden. Samen met nog 8 gemotiveerde mensen ben ik toegelaten en dat gebeurd amper op mijn leeftijd. Dit is een kans die ik wil pakken en er vol voor gaan tot het einde

Dit is helaas wel een opleiding die aardig wat kost gezien de hoge leermiddelen kosten en dat is nog exclusief een laptop die voor de opleiding nodig is. Voor de opleiding heb ik een MacBook nodig en na het betalen van de leermiddelen en opleidingskosten is er gewoon geen geld over... Met een studielening kan ik helaas ook geen laptop aanschaffen en ik hoopte hiermee wat extra centjes te kunnen ontvangen die ik samen met mijn spaargeld kan gebruiken voor het aanschaffen van de nodige laptop. Ik besef dat dit te veel gevraagd is, maar ik zie nu even geen andere opties en proberen is altijd een optie!