Le Fevre voor Rood

30 september rennen de vrienden van Laurens Mulder (Rood) de halve van Haarlem om geld in te zamelen voor het project Victory. Het project is een onderzoek naar het verbeteren van diagnostiek bij de ziekte van Lyme. Noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen mensen meer ondraaglijk lijden door een tekenbeet!

Gezondheidszorg

Created by :

Maarten Le Fèvre

Location:

Haarlem, Nederland

Connected to:

Minke voor Rood
€ 490 of € 250
196% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Laurens Mulder, in Haarlem en omstreken bekent als Rood en wij noemde elkaar altijd trouwe krijger,is op zijn 30ste levensjaar overleden door een tekenbeet. Ongelooflijk maar waar. Door een veel te laat gestelde diagnose heeft de Lyme uiteindelijk Laurens zijn organen aangetast. Hij heeft een leven vol met pijn gehad maar door zijn altijd positieve instelling, grenzeloos doorzettingsvermogen, sociale karakter en directe persoonlijke humor wist hij zijn hele leven mensen te boeien. Als je Laurens om hulp vroeg stond hij direct voor je klaar, een geweldige persoonlijkheid die veel te vroeg is overleden. 


30 september ren ik 10 km in een sponsorloop om samen met vele andere vrienden van Rood € 50.000 in te zamelen voor het Victory project. Het geld zal worden gebruikt om het diagnostischproces bij de ziekte van Lyme te verbeteren. Ontzettend belangrijk voor iedereen die risico loopt op een tekenbeet en dat zijn we praktisch allemaal. Laurens had altijd een tekenpas bij zich zodat hij anderen kon helpen indien zij werden gebeten. Met deze sponsorloop en het inzamelen van donaties hoop ik een steentje bij te dragen tegen eerdere herkenning en behandeling bij de ziekte van Lyme. Het onderzoek Victory vindt plaats in de academische centra AMC, het Radboud in samenwerking met het RIVM.


Hopelijk wil je een donatie geven, zodat je ook bijdraagt aan Victory en natuurlijk voor Rood. Onze trouwer krijger die trots, met een biertje in zijn hand van bovenaf op zijn troon toekijkt hoe wij ons in het zweer lopen.