Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting Boerderij Lingezegen

Locatie:

Elst, Nederland

Landerij de Park is een burgerinitiatief en is tot stand gekomen dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de inbreng van partners. Al deze betrokkenen noemen wij: De makers van Landerij De Park. Word ook vriend van Landerij De Park en steun de makers met jouw donatie!

Steun de makers

Landerij de Park is een burgerinitiatief en is tot stand gekomen dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de inbreng van partners. Al deze betrokkenen noemen wij: De makers van Landerij De Park. 

Het activiteitenprogramma, de dierenverzorging, de moestuin, kas en bijenstal draaien geheel op de vrijwillige inzet van de makers van Landerij De Park. Zij zorgen ook voor het beheer en onderhoud van het terrein, de speeltoestellen en de gebouwen. Dit alles gebeurt geheel belangeloos en zonder subsidies. Daarom zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en giften.

Word ook vriend van Landerij De Park en steun de makers met jouw donatie! 

€ 5

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.