Kunst & cultuur   

Created by :

La Bodeguita

Location:

Den Haag, Nederland

Laat La Bodeguita weer dansen

Waarom deze crowdfunding?

Gezien we al sinds maart 2020 in de corona pandemie zitten. Hebben de maatregelen en sluiting van de dansschool La Bodeguita hard getroffen.

De buffers zijn op, er wordt geen omzet gedraaid en keer op keer dat we weer even open mogen worden we weer keihard gesloten.

De overheidssteun is onvoldoende om het hoofd mee boven water te houden, als dit zo door gaat weten wij niet of La Bodeguita er nog zal zijn wanneer de lockdown wordt opgeheven.


Wat kunnen wij doen met het ingezamelde bedrag?

Momenteel komt er niks binnen, maar blijft onze huurachterstand steeds meer en meer groeien.

Wij willen met de crowdfunding gedeeltlijk onze maandelijkse huur betalen en ook onze personeel kunnen blijven betalen. Tot wij weer open kunnen zou dit bedrag ons een steun in de rug kunnen geven.


Vrienden, familie en kennissen van La Bodeguita weten wat voor waarde La Bodeguita voor onze danscommunity heeft. Jarenlang hebben wij onze deuren geopend voor vele dansactiviteiten. Dit willen wij nog lang samen met alle dansers blijven doen. Wij hopen via deze weg de community wakker te schudden om wat te doen voor La Bodeguita zodat wanneer de lockdown voorbij is wij allemaal nog een plek hebben om dit te kunnen gaan vieren en onze passie voor dans gezamenlijk weer voort te zetten.


Wij willen iedereen danken voor de continue steun en hebben daarom ook een speciale plaats gemaakt bij de ingang van La Bodeguita voor alle Alle angels die ons willen helpen en hebben geholpen in deze tijd.

€ 8.653 of € 29.750
29.1% funded
139 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 8 days ago
€25
Stephanie 22 days ago
€25
klaartje 23 days ago
€25
Radjen 23 days ago You should be dancing... yeah!
€50
Anonymous 8 days ago
€25
Stephanie 22 days ago
€25
klaartje 23 days ago
€25
Radjen 23 days ago You should be dancing... yeah!
€50