Laat Rosanna en Tamara blijven wonen op hun vertrouwde plek

Laat Rosanna en Tamara blijven wonen op hun vertrouwde plek

Maatschappij

Created by :

Laat Rosanna en Tamara blijven wonen op hun vertrouwde plek

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 160 of € 1.000
16% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Tijdens mijn huwelijk waar huiselijk geweld in voor kwam besloot ikvorig jaar april te willen scheiden.Ik koos eindelijk voor mijn dochters en voor mijzelf.Nadat ik deze beslissing kwam ons leven in een sneltrein vaart op zijn kop te staan , mijn ex die de gevangenis mocht verlaten zonder voorwaarden , hij mocht gaan en staan waar hij wilde , ik belande met mijn dochters in een blijf van mijn lijf huis.De rechtzaak die ik aanspande won ik en kon ik met de meiden terug naar ons eigen huis.In deze tijd leerde ik een andere man kennen die ik volledig vertrouwde en die met mij hielp ons leven weer op gang te krijgen . We woonden al snel samen. Verblind door de liefde zag ik niet wat de meiden wel zagen. Hij bedroog mij. Zo was hij er en zo was hij weg.  Ondertussen probeer ik zoveel mogelijk te werken zodat wij in ons huis kunnen blijven wonen . Er is echter een hypotheek achterstand van 1000 euro . Zonder deze achterstand zou het net ietsje gemakkelijker zijn voor mij. Voor de meiden is er nu rust nodig die ik ze graag zou willen geven voorlopig op hun vertrouwde plek. Door alles wat er gebeurd is , is er nu PTSS bij Rosanna vast gesteld ( posttraumatische stress stoornis ) Wat pas na een half jaar eindelijk is vast gesteld. Voor haar is het voor nu het belangrijkst dat zij nu ook niet haar eigen plek verliest.


Update ! De 1ste 100 euro is afgelost , probeer ook extra te werken via tempo team.

Helaas sta ik er verder alleen voor , de vader van de meiden draagt niks bij. 

Ondertussen november 2017 , de hulp voor Roos is nog niet gestart , psycho educatie voor mij schijnt belangrijker te zijn. In april 2016 heeft er een wilde achtervolging plaats gevonden waar ik nu aansprakelijk voor gesteld wordt.

Of ik 6000 euro wil betalen , nou mooi niet , dan maar voor de rechter.