Laat onze puppy's aub thuis komen.

Laat onze puppy's aub thuis komen.

Maatschappij

Created by :

Laat onze puppy's aub thuis komen.

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 135 of € 5.000
2.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Na een lange strijd tegen een hartverscheurende kanker, zijn wij als gezin op vakantie gegaan naar Turkije. De tweede dag vonden wij twee zwerfhondjes die er heel slecht aan toe waren. We zijn er gelijk mee naar de dierenarts gegaan. Langzaam maar zeker ging het beter met ze. Voor vertrek zijn wij nog een keer naar de dierenarts geweest om de nodige papieren in orde te maken. De twee puppy's hebben ook diverse inentingen gehad. Want wij konden het niet over ons hart verkrijgen om die twee onschuldige puppy's aan hun lot over te laten. De terugweg ging prima.
Maar net op dat moment, tot onze grote verbazing, zijn ze in Düsseldorf door de douane in beslag genomen. De papieren bleken volgens de douane niet in orde te zijn. Naar ons weten hebben wij de juiste weg gekozen om de puppy's in te voeren.
Vol verdriet en tranen moesten wij ze achterlaten....
Maar we hadden nog niet alles gehad. We kregen een brief van wel 8 kantjes van de Duitse douane met een rekening van €5000,- die wij voor 29-7-2017 moeten betalen. Maar dit zeer hoge bedrag kunnen wij simpelweg niet betalen.

En..... als wij het niet kunnen betalen.... worden de onschuldige puppy's ingeslapen of terug naar Turkije gestuurd. Daar moeten ze proberen te overleven als zwerver.
Help ons, alstublieft!!!
Het spaargeld wat wij hadden is opgegaan aan het herstel van de dodelijke ziekte van mijn man.
Wij vragen jullie: help ons om dit geld bij elkaar te krijgen en daarmee de hondjes te redden van hun lot!!!

Twee kleine hondjes, in een eenzaam en koud pension, alleen.
Dit hebben ze niet verdiend.
Alvast heel erg bedankt!

Yvonne.