Laat ons het laatste lache

Dankzij jullie donaties kunnen wij de lening aflossen en als gezin iets opbouwen. Laat de man die mijn woning heeft verwoest het niet winnen.

Wens

Created by :

Regina Oostenbrug

Location:

Groningen, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Als hulp geven, help wordt

4 jaar gelden ontmoette ik de liefde van mijn leven. Ik had een moeilijke tij achter de rug waarin onbewust alleenstaande moeder werd. Maar ik had het prima voor elkaar een goede baan en de mogelijkheid een huis te kopen voor mij en mijn dochter. Deze investering heb ik gedaan. Met al het spaargeld dat ik had heb ik het huis volledig verbouwd en vernieuwd. Het was ons paleisje. Toen kwam ik daar geheel onverwacht mijn grote liefde tegen. Als snel was duidelijk dat we samen verder wouden. Omdat hij ook al een zoon had konden we niet in mijn huis wonen, maar zouden we samen verder gaan in zijn huis. Net op het moment dat ik mij woning wou aanmelden bij de makelaar belde een oud collega mij. Hij lag in scheiding en zocht woonruimte zodat zijn 2 zoons ook bij hem konden zijn. Ik heb gelijk voorgesteld trek maar in mijn woning tot dat ik het verkoop. Je hoeft alleen de hypotheek kosten te betalen ik hoef er niets aan te verdienen. Zo gezeg zo gedaan. Er waren nog wat kleine dingetjes die aangepakt moest worden in huis, die zou hij voor me doen en dan kon de makelaar erdoor. Het eerste half jaar ging goed qua betaling maar de communicatie verliep stroef. Vaak was hij niet thuis en ik kon daardoor niet zien of de klussen klaar waren. Na 6 maanden kwamen er ook geen betalingen meer binnen en was de communicatie geheel dood. Ik heb een advocaat in de armen moeten nemen en via de rechtbank is het uit eindelijk gelukt hem uit de woning te zetten. Toen kwam het ergste..... mij hel huis was vernield. Hij had de boven verdieping gebruikt als hennepkwekerij, waardoor over grote gaten zaten en alles vies en stuk was. Beneden heeft hij mijn kozijnen en schuifpui vernield, de keuken finaal kapot geschopt en de badkamer leeg gehaald. Geen douchecabine, wastafel niets meer. De houtenvloer verwoest en met blikken verf tegen muren aangegooid. De schad zonder werkuren 20.000 euro. Ik kon wel janken! Hoe konden we dit verkopen. We moesten en hebben alles opgeknapt en aangifte gedaan. Het OM wil hem niet verhoren omdat ik geen foto's heb gemaakt voordat hij erin kwam, dus hij beweerd dat het al zo was. Te weinig bewijs dus. Alles uit eigen zak betaald inclusief de 6 maanden dat hij er nog heeft gewoond, dit heeft hij ook niet betaald. Het huis is inmiddels verkocht maar veel lager dan oorspronkelijk zou zijn. We hebben inmiddels 11.000 euro ingelost op de schuld.we werken hier hard voor en als ons eztra's gaat er heen plus 250 permaand wat grotendeels rente is. Het is een bodemloze put. Mij man is politieagent en ik ben maatschappelijk werker elke dag staat in het teken van helpen van andere, goed doen voor de wereld. Nu vragen wij een hulp, hulp om de lening af te betalen zodat we kunnen opbouwen. 3 het huis waar we nu in wonen, vergaat onder onze neus, maar we kunnen net alles gaat naar de lening. Vakantiegeld, spaargeld. Willen jullie ons helpen, zodat wij nu het kunnen afsluiten en beginnen met opbouwen.