Kyrie for creative development *Kyrie4Diffrence*

Kyrie for creative development *Kyrie4Diffrence*

Maatschappij

Created by :

Kyrie for creative development *Kyrie4Diffrence*

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 15 of € 25.000
0.1% funded
189 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

*** Doneer en ontvang jou Kyrie Eleison thuis ***

Wat moet je doen?

STAP 1: Klik op doneer.

STAP 2: Voer een bedrag in. (minimaal 15 euro voor een Kyrie Ketting.)

STAP 3: Voer je gegevens in.

STAP 4: Kies je bank.

***Als je donatie afgerond is, krijg je een e-mail waar in staat hoe en wanneer jij je ketting krijgt***


Kyrie Eleison Jewelry 4 creative development

Een voorstander van creatieve uittingen... Muziek, kunst,video etc. Ik heb altijd de mogelijkheid gekregen om te doen wat ik leuk vond in mijn jeugden daar ben ik erg dankbaar voor. Wilde ik een muziek instrument bespelen? Dat kan. Wilde ik leren schilderen? dat kan. Hier in Nederland hebben veel mensen de mogelijkheid om te kunnen doen wat ze willen omdat daar het geld voor is. In veel landen krijgen mensen niet eens de kansom een instrument te bespelen of om kunst te maken omdat daar simpelweg geen tijd en geld voor is. Ik ben van mening dat creatieve uitting een zeer belangrijk aspect is van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Het lijkt me zo zonde om een cultuur met zo veel talent en inspiratie niet de mogelijkheid te geven om dat tot uitting te laten komen. Stichting Kyrie zet zich in voor deze mensen. Plekken voor creatieve uitting zijn essentieel voor de ontwikkeling en groei van mensen. Het kan zorgen voor rust en vrede in het leven van mensen. Semi-proffesionele opnameruimtes waar mensen zichzelf muzikaal kunnen ontwikkelen. Toegang tot een variatie vaninstrumenten, microfoons en opname apparatuur. Ruimte’s met kwasten, verf, doeken en alles water nog meer nodig is om bij te dragen aan de creatieve ontwikkeling van mensen in derde wereldlanden. Kyrie Eleison zet zich hier voor in.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Wat is het Doel?

De missie is om toegang te bieden tot ruimte, waar gebruik gemaakt kanworden van middelen die bij kunnen dragen aan de persoonlijke en creatieve ontwikkeling vankans armen kinderen en volwassenen. Mogelijkheid tot (semi) proffesionele opname ruimtes meteen variatie van instrumenten, microfoons en andere opname apparatuur. Mensen de kans gevenom te kunnen tekenen, schilderen, beeldhouden, fotograferen, filmen. Samenwerken als team encreatief leren denken. Een brede keus uit workshops op het gebied van muziek, beeld, geluid enkunst. Creativiteit is een ondergeschoven kind op de plekken waar het waarschijnlijk het meesttelt.Voorbeelden van mogelijke projecten zijn:- De bouw van vrije opname studio’s;- De bouw van attelier ruimte’s;- Het leveren van creatieve benodigdheden, zoals kwasten, verf, banken, doeken, etc;- Het leveren van creatieve middelen (zoals kunst en muziek boeken) en faciliteren van kennist.b.v. hetonderwijzend personeel;- Het opleiden van kunst, film & muziek docenten.