Kumbatio

Wij hebben meer ruimte nodig! Help jij mee?

Kinderwelzijn

Created by :

Kumbatio

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stichting Kumbatio Nederland ondersteunt projecten in de plaats Thika te Kenia die de levenssituatie van kinderen verbeteren, omdat zij geen ouders meer hebben of ernstig door hun ouders zijn verwaarloosd of mishandeld. 

Deze kinderen worden opgevangen in Kiota Children's Home waar ze met aandacht, zorg en liefde worden opgevoed in een veilige omgeving. Hier hoort ook onderwijs bij met als reden dat ze dat een stevige bodem geeft voor hun toekomst. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het verwerken van hun trauma's. 

Momenteel zijn we druk bezig met het werven van fondsen voor de aankoop van een stuk land waar we op kunnen gaan bouwen om ons eigen terrein te hebben.  Dit helpt ons te werken aan zelfvoorzienendheid en de zelfredzaamheid van de kinderen.  We hebben hier €50.000,- voor nodig en hopen zo snel mogelijk de kinderen dat te kunnen geven wat ze echt nodig hebben: ruimte!